fbpx Skip to content

Ha követed az autós híreket, akkor minden bizonnyal találkoztál a Tesla Cybertruckkal, ami egy igazán egyedi formatervezéssel rendelkező platós kocsi.

A Caviart egészen megihlette a Tesla új autója és készítettek egy iPhone tokot, ami átemeli ezt a designt: ez a CyberPhone.

Ha szeretnéd megvásárolni ezt a tokot, akkor azt iPhone-nal együtt tudod megtenni 6910 dollárért, vagyis több mint 2,1 millió forintért.

A tok ugyanis titánból készül majd, de a tesztelők egy alumínium változatot kaptak a beszámolók elkészítésének idejére. Több YouTube csatornán is találhatsz már videókat erről az igazán egyedi iPhone+tok kombinációról.

MKBHD:

MacRumors:

A videókból látszik, hogy a tok inkább csak problémákat okoz a benne rejlő iPhone 11 Pro kezelésében, mintsem segítene bármiben is.

A fém házzal bukod a vezeték nélküli töltést és valószínűleg rontod a térerőt is, ráadásul mivel batár böszme, ezért a Caviar a csomagba tett egy különleges SIM-tálca kivető eszközt is, hogy hozzá tudj férni az iPhone-ban rejlő SIM-tálcához.

Mindkét videóból kiderül, hogy a hátlapi üveg hajlamos a törésre és a MacRumors-nál azt is megjegyezték, hogy a tok még karcolódik is és ebben feltehetően a titán variáns se lesz jobb.

Eddig igazából a CyberPhone Lighttal foglalkoztunk, mert a teljes verzió még ennél is többe fog kerülni (7680 dollárba, vagyis több mint 2,4 millió forintba), viszont cserébe a kijelzőt is védi egy fedlappal és támaszként is használható, ha filmeznél:

Ez azonban még alumínium változatban sem érhető el tesztelők számára, így be kell érni a Light verzióval.

Épelméjű ember valószínűleg soha nem venné meg a CyberPhone-t, de érdekes tudni, hogy vannak cégek, akik készítenek ilyen méregdrága kiegészítőket az Apple okostelefonjaihoz.

Ez után a gyári iPhone tokok nem is tűnnek annyira túlárazottnak! ?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.