Caviar CyberPhone: egy különleges iPhone tok, amit a Tesla Cybertruck ihletett

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha követed az autós híreket, akkor minden bizonnyal találkoztál a Tesla Cybertruckkal, ami egy igazán egyedi formatervezéssel rendelkező platós kocsi.

A Caviart egészen megihlette a Tesla új autója és készítettek egy iPhone tokot, ami átemeli ezt a designt: ez a CyberPhone.

Ha szeretnéd megvásárolni ezt a tokot, akkor azt iPhone-nal együtt tudod megtenni 6910 dollárért, vagyis több mint 2,1 millió forintért.

A tok ugyanis titánból készül majd, de a tesztelők egy alumínium változatot kaptak a beszámolók elkészítésének idejére. Több YouTube csatornán is találhatsz már videókat erről az igazán egyedi iPhone+tok kombinációról.

MKBHD:

MacRumors:

A videókból látszik, hogy a tok inkább csak problémákat okoz a benne rejlő iPhone 11 Pro kezelésében, mintsem segítene bármiben is.

A fém házzal bukod a vezeték nélküli töltést és valószínűleg rontod a térerőt is, ráadásul mivel batár böszme, ezért a Caviar a csomagba tett egy különleges SIM-tálca kivető eszközt is, hogy hozzá tudj férni az iPhone-ban rejlő SIM-tálcához.

Mindkét videóból kiderül, hogy a hátlapi üveg hajlamos a törésre és a MacRumors-nál azt is megjegyezték, hogy a tok még karcolódik is és ebben feltehetően a titán variáns se lesz jobb.

Eddig igazából a CyberPhone Lighttal foglalkoztunk, mert a teljes verzió még ennél is többe fog kerülni (7680 dollárba, vagyis több mint 2,4 millió forintba), viszont cserébe a kijelzőt is védi egy fedlappal és támaszként is használható, ha filmeznél:

Ez azonban még alumínium változatban sem érhető el tesztelők számára, így be kell érni a Light verzióval.

Épelméjű ember valószínűleg soha nem venné meg a CyberPhone-t, de érdekes tudni, hogy vannak cégek, akik készítenek ilyen méregdrága kiegészítőket az Apple okostelefonjaihoz.

Ez után a gyári iPhone tokok nem is tűnnek annyira túlárazottnak! 💁

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Ennek sok értelme van. Haszontalan is de legalább jó drága. Plusz árnyékolja a telefon alkatrészeit rendesen. 100$ ért normális tokot lehet venni :joy:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!