fbpx Skip to content

A tavaly kiadott iPhone 11 és iPhone 11 Pro modellek képesek fotókészítésből gyorsan videóra váltani, ez a funkció a QuickTake, mely többé nem exkluzív ezeken a telefonokon.

Az Apple ritkán csinál olyat, hogy az új iPhone-ok funkcióit elhozzák a régebbi eszközökre, de most úgy néz ki, hogy az iOS 14 elhozza a QuickTake-et a tavalyelőtt megjelent iPhone XS-re és XR-re is!

A QuickTake tavaly ősz óta megérkezett a 2020-as iPhone SE-re is, és egyre több felhasználó használhatja a gyors videokészítés előnyeit világszerte idén ősztől, amikor megjelenik az iOS 14 hivatalos változata.

Ráadásul az iOS 14-ben a QuickTake és a sorozatfotó funkció is kap egy-egy gyorsbillentyűt: ha hosszan nyomod a hangerő le gombot, akkor QuickTake videót kezd rögzíteni a Kamera alkalmazás, ha pedig a hangerő felre nyomsz, akkor sorozatfotót csinál.

Az igazi veteránok persze emlékeznek arra is, hogy a QuickTake eredetileg az Apple 1994-es digitális fényképezőgépének volt a neve, de ez igazából csak annyiban kapcsolódik ide, hogy a cég újabban szereti újra felhasználni levédetett marketing neveit.

Te szoktad használni a QuickTake funkciót a beépített Kamera alkalmazásban?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok