WWDC20: harmadik féltől származó streaming szolgáltatások HomePodon

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hétfői WWDC-n az Apple rengeteg izgalmas újítást bejelentett, többek közt az okosotthon elképzeléseik kapcsán.

Beszéltek az Apple TV-ről, a HomeKit kütyükről és természetesen az Apple saját okoshangszórójáról, a HomePodról is. Kiderült például az is, hogy mostantól menni fognak rajta a harmadik féltől származó zenestreaming szolgáltatások!

Ha nem figyelted alaposan a diákat, akkor lemaradhattál erről az újításról, ugyanis nem említették, de határozottan ott volt a kivetítőn, hogy „Third-party music services”, vagyis harmadik féltől származó zene szolgáltatások.

Ez azt jelenti, hogy ősztől a HomePodon használható akár a Spotify, a Pandora vagy bármely más zenestreaming szolgáltatás, és nem leszel az Apple Music-ra korlátozva.

Jelenleg a HomePod szoftvere még nem érhető el, de az Apple emailben megkeresett néhány HomePod tulajdonost, hogy érdekelné-e őket a béta tesztelésének lehetősége:

(Forrás: MacRumors)

Azt egyelőre még nem lehet megjósolni, hogy ennyi változtatás elég lehet-e ahhoz, hogy a HomePod sikeres legyen, de mindenesetre hasznos kis újítás ez azoknak, akik valamilyen oknál fogva nem Apple Music-ot használnak.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!