Itt nézd élőben a WWDC20-at! 19:00 🕘 [Kibeszélő 💬]

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei WWDC egészen érdekes lesz, főleg az ARM pletykák miatt. Ha minden igaz, az Apple be fogja jelenteni, hogy a Mac-ek az Intel processzorokról a cég saját tervezésű ARM chipjeire váltanak.

Ezen kívül természetesen az Apple bemutatja az iOS 14-et, az iPadOS 14-et, a watchOS 7-et, a tvOS 14-et, és persze az új macOS-t is, amikben megannyi újdonsággal találkozhatunk majd. Ezen kívül a már említett iMac-et és az új ARM processzorokat is bemutathatja az Apple. Ebben a cikkben 19:00 órától követhetitek az eseményt a YouTube segítségével, illetve folyamatosan kibeszélhetitek az újdonságokat a közösségi oldalunkon.

A 9to5Mac néhányról már beszámolt korábban, tehát ez a frissítés ismét nem a hatalmas változásokról, hanem a biztonságos, gyors rendszerről fog szólni, amit el is várunk az Apple-től. Számomra jelenleg kizárólag az iPadOS lehet érdekes, mivel ott még olyan újdonságokat kaphatok, amikkel meglephet a cég. Az iOS 13-ból semmit sem hiányolok, de esetleg írjátok meg hozzászólásban Ti mit szeretnétek még a rendszerbe.

Azt mindannyian tudjuk, mennyire gyorsak és jók a mobiljainkban lévő Apple chipek, így tűkön ülve várjuk ezt a bemutatót, mivel az új ARM chipek gyorsabbak, kevesebb hőt termelhetnek, illetve sokkal kevesebb energia is elég nekik. Ezáltal mind a hordozható, mind az asztali gépek esetén egy egészen új generációt ismerhetünk meg 2020-ban, ami majd ebben az évtizedben válik igazán mindennapivá. Gondoljuk el, hogy egyszer az új MacBook 11-es már tényleg nem fog melegedni és akár 15 óra használati időre is képes lesz egy feltöltéssel, normál használat mellett. Mindez persze csak a jövő, azonban az Apple az idei WWDC-n akár egy új iMac generációt is bemutathat, aminek a megjelenése mondjuk év vége vagy jövő év eleje, de sokkal gyorsabb és szebb lehet az új gép. Ráfér már, na.

WWDC20 – élő közvetítés az Apple-től!

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Na ezt a iPadOS bejövő hívás megoldást megcsinálhatnák már Carplay-nél is, hogy ne tűnjön el pl a navigáció hívásnál…

 2. Engem amúgy az iOS 14 widgetek megvettek kilóra. Ez rohadtúl hiányzott és kell. :slight_smile: Szóval ez eddig számomra 5 csillagos frissítés.

 3. 2020-ban tényleg kezet mosni tanítunk embereket :joy::joy:

 4. Végre Home app Apple tv-n :partying_face:

 5. Komolyan Jonny Design-ára rákúrt egy kalapácsot? :smiley::smiley::smiley:

 6. gunar says:

  Igen és ahogy néztem elég jó dolgok lesznek benne, alig várom hogy jöjjenek a beta-k és élőben kipróbálhassam.

 7. Üdv Mindenki…!
  Mit szeretnék a rendszerbe…?
  Automatikus jelszó kitöltést (mint a ios9-ben…)
  Sötét módot a jegyzetekben, telefonon is (mint az iPad-n) !

 8. Csak én nem vettem észre vagy tényleg nem említették,hogy mely eszközökre jön? :thinking:

 9. Legalább az iOS kapott egy nagyobb ráncfelvarrást…

 10. Amúgy most néztem meg és a tánc most is ott van a kiválasztható sportok között, akkor ezt most csak fejlesztették vagy mi? Vagy elfelejtették, hogy már van :joy:
  image

 11. onderon says:

  Widgetek és tánc! Itt bizony forradalom van készülőben! :joy::joy::rofl::rofl:

 12. Apple oldalán fent van.

 13. Hamarosan kint lesznek a cikkek, addig is nyugodtan lehet itt véleményt alkotni :slight_smile:

 14. Miröl? :grinning:

 15. gunar says:

  Na igen a 6S-től felfelé megkapják a telók, az órák pedig serial 3-tól.
  Tényleg az ipsw ilyenkor mennyi idő múlva szokott kijönni?

 16. 323K13L says:

  nekem az apple pencil miatt scribble az frenetikus . widgetek meg az app library nagyon tetszik és persze a ráncfelvarrás. a bejövő hivás kijelzőre, elég lehangoló, hogy csak most jöttek rá hogy “not cool” …kb mint régen a rohadás hangerőálltás ami eltakarta kijelző központi részét…és vártam mikor tűnik már el…ezek ios14-ben kellettek már.

 17. ef-dani says:

  Scribble csak angolul meg kínaiul :pensive:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!