Idén először YouTube-on is közvetíti a WWDC Keynote-ot az Apple

Idén az Apple online módon rendezi meg éves fejlesztői konferenciáját, ezért minden résztvevő csak videostreameken keresztül nézheti az előadásokat.

Persze legtöbbünk eleve így nézte őket, de ez most nem is lényeges. Az viszont annál inkább, hogy YouTube-ról is nézhető lesz a nyitóprezentáció!

Ha ellátogatsz ide, akkor a YouTube oldalán beállíthatsz egy emlékeztetőt az esemény kezdetére.

Így tuti nem maradsz le róla, hogy az Apple fejesei június 22-én, hétfőn, hazai idő szerint este 7-kor lerántják a leplet a macOS, az iOS, az iPadOS, a watchOS és a tvOS legújabb verzióinak érdekesebb változásairól.

Ez az első alkalom, hogy az Apple YouTube-on is közvetíti a konferencia nyitóprezentációját, amire valószínűleg azért kerül most sor, mert minden eddiginél nagyobb figyelem vetődik rájuk az online konferencia miatt.

Mivel Kínában nem érhető el a YouTube, így ott az Apple a Tencent, az iQIYI, a Bilibili és a Youku platformokon fog közvetíteni.

Természetesen ha a YouTube-ról való streamelés nem a kedvenced, akkor az Apple oldaláról, az Apple Developer alkalmazásból (macOS verzió), az Apple fejlesztői oldaláról vagy Apple TV-n az Események alkalmazásból is nézheted majd hétfő este a konferenciát.

Te várod már, hogy miket jelent be az Apple a WWDC-n?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Na ma is tanultam valamit, nem is tudtam erről az alkalmazásról. :slight_smile:

  2. Jadeye says:

    ez az amúgy:

  3. Igen köszi, közben telepítettem. :slight_smile:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!