Booking.com: szerezz 10 eurós jutalmat, avagy kupont az alkalmazásban!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Különleges akció keretében most 10 eurós jutalmat, avagy kupont ad nekünk a Booking.com, ha az alkalmazásán belül megteszünk néhány lépést.

Booking jutalom, avagy kupon kód

Ehhez lényegében le kell letölteni a Booking.com alkalmazást, és belépni a meglévő felhasználói fiókunkkal vagy regisztrálni egy újjal. Ezután az alábbiakat kell tennünk.

Keressünk rá az alkalmazáson belül tetszőlegesen bármelyik városra, majd ott szállásokat, bármilyen időpontra. ❤️-zünk be legalább 3 szállást, hogy megkapjuk a 10 eurós avagy 3440Ft-os jutalmat (de jó lett volna ezt 356Ft-os euró árfolyamon…😭😂). Az alkalmazás rögtön értesít, hogy jutalmat kaptunk, amit néhány órán belül már fel is tudunk használni. Erre egyébként 14 nap áll a Booking.com rendelkezésre, tehát nem érdemes közvetlenül a szállásfoglalás előtt játszani.

Körülbelül 1 évig válthatjuk be ezt az összeget, így szerintem érdemes aktiválni, kiváltani. Azért egy hazai utazásnál egész jól jöhet, mondjuk állja 2 napnyi reggelinket egy hotelben. 🥳

Booking.com Travel Deals
  • Booking.com Travel Deals
  • Méret: 193.94 MB | Verzió: 35.1
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Nálunk most már külföldi tranzakciós díjat számol fel foglalásnál mivel Hollandiában van a Booking székhelye :frowning: Szerettem nagyon mert elég sokat foglalok szobát munka miatt, de az elmúlt időben az árak is elég magasak lettek. Most már csak arra használom, hogy megkeressem a legmegfelelőbb a Hoteleket az adott helyen és utánna pedig írok a Hotelnek, hogy Bookingon ennyiért van a szoba és 99%-ban alá is szoktak menni kicsit az árnak. :slight_smile:

  2. Én meg inkább a bookingon foglalok, mert az legalább biztosan a tiéd, ha lefoglaltad. Pár napja esett meg velünk, hogy a szállás.hu-n foglaltunk egy balatoni szállást, mindössze 1 éjszakára. Minden rendben ment, feleségem el is utalta az előleget, majd másnap jött az email, hogy jaaa, amúgy ők nem adják ki 1 éjszakára a szállást, csak minimum 2-re. Utána beszéltem a szállásadóval telefonon, ahol egy 1,25x árat mondott, hogy annyiért mégis fogadna minket egy éjszakára. Tehát a szállás.hu a szállások jófogása, ahol hirdethetsz, de nem kell feltétlenül elfogadnod a foglalási szándékot… Ellenben a bookinggal.

  3. Hát most a Lockdown alatt azért a Bookingon is lehetett szobát foglalni olyan Hotelekbe ami nyitva se volt :frowning: Lefoglaltam a szobát ki is fizettem aztán ott álltunk a Hotel ajtajába ami nyitva se volt. Utánna keresgetés telefonálás mire találtunk másikat. Mondjuk a pénzt szó nélkül visszaküldték. Meg a hűségprogramjuknak sincs sok értelme. Pár foglalás után eléred a Genius Level 2-őt ami szerinem örökre szól de igazából semmit nem jelent. Azt írja 15% kedvezmény meg ingyen reggeli, plusz szoba upgrade DE csak kiválasztott hoteleknél ami általában a legsz…abb szokott lenni. Amúgy, ha valaki sokat utazik, külföldre is ( sajnos Magyarországon csak Budapesten van) akkor ajánlom az Ibis Buisness kártyát amihez jár egy All Accor arany kártya is. Lehet pontokat gyűjteni amiket be tudsz utána váltani, mi januárban 12-en aludtunk 2 éjszakát Bangkokban ingyen a pontokkal. Ja és az elért szintek után valós kedvezmények meg szoba upgrade jár. Ráadásul ami nekem elég fontos, ha esetleg valami változás lenne az utazásban egy nappal késöbb vagy 1 szobával kevesebb akkor a Hotelt velhívva mindig mondják, hogy mivel direktbe foglaltam és nem Bookingon így semmi problémát nem jelent. De azért az lehet, hogy a szallas.hu rosszabb, ott viszont én még soha nem foglaltam.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!