Koncepcióvideón a kék iPhone 12 Pro

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már egy ideje írják a pletykák, hogy az Apple az idei, profi iPhone-nál is elő fog rukkolni egy egyedi színnel, méghozzá a kékkel.

Tavaly az iPhone 11 Pro-ból az éjzöld szín volt a legnépszerűbb, hiszen korábban még nem volt színes a prémium iPhone. Valószínűleg emiatt is érkezik idén kék az iPhone 12 Pro-ból. Nézzük meg, hogy hogyan is festene!

A ConceptsiPhone-nál úgy döntöttek, hogy elkészítenek egy kis videót, ahol az iPhone 12 pletykákat és kívánságokat összegyűjtik egy látványos videóban:

Amitől azonban igazán érdekes a videó, az az, hogy a kék iPhone 12 Pro ötletével is játszik, így jobban el tudjuk képzelni, hogy mire érdemes számítani egy kék telefontól.

Az Apple már az iPhone 5c óta árul színes iPhone-okat, tehát nem csak feketét és fehéret, de a csúcsmodellek legtöbbször csak (rozé)arany, ezüst és fekete/asztroszürke színekben voltak elérhetőek az utóbbi években, de most már tudja az Apple, hogy néhány visszafogott szín működhet a prémium szegmensben is.

Szerintem egész szexi lenne egy kék iPhone! Neked hogy tetszik?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Idén akarok váltani X-ről 12-re. De amikor meglátom ezt a négy szögletes dizájnt egyszerűen kiráz a hideg. Hát fogalmam sincs… Vajon a nem Pro is szögletes lesz?

 2. Bob says:

  Remélem a zöld marad:)

 3. gunar says:

  Akkor neked a 3GS és az i6 között nem is volt egy sem? Amugy meg jön a nyár legalább nem kell klímáznod, csak nézegeted ezeket az fotókat sokak kedvencéről, ami visszatér formailag végre. :slightly_smiling_face:

 4. Szanya says:

  Én pl így jártam. :slight_smile: 3Gs- ről SE- re váltottam. :man_shrugging:
  Most ismét egy SE- n gondolkodom.

 5. gunar says:

  Én is filóztam míg ki nem jött a 8-as tokjában és azonnal dobtam az ötletet, de most várom már az öszt és ha kijön tényleg olyannak amiket eddig láttunk képeken videókon, akkor én pl 2db 5.4"-ost azonnal veszek magunknak, mert pont jók lesznek amire kell a páromnak és nekem is. Bár ha a legkisebbet hagyták volna vastagabbnak és nem lógna ki a kamera, cserébe nagyobb akku beleférne, akkor pont olyan lehetne, mintha az apple hallgatott volna rám, milyen telót szeretnék. :slightly_smiling_face:

 6. Szanya says:

  Na, jah. Ugyanígy gondolkodtam én is. Kár, hogy kilóg a kamerája, meg a lekerekítettsége sem vonzó számomra se. Lehet, hogy bele ültetted most a bogarat a fülembe, és kivárok. Csak nem nehezen tudom elképzelni, hogy a 12 szimpatikusabb lesz nekem mint a mostani SE. Ha minden telefon drága, akkor nem akarok kompromisszumokat kötni.

 7. gunar says:

  Na ja, de vannak egészséges kompromisszumok is. Nekem pl a kamera csacsi-ragyi soklencsés pvakítása nem kell, lehessen vele normális videót csinálni pl a gyerekről és fotókat lőni, ha hirtelen kell, amugy meg ott a fényképező gépem ami jó arra amire egy fényképező nekem kell időnként, hiszen azért vettem. Ergo a 12 legkisebb 5.4-es kijelzővel és az eddig leírt tudással mint telefon tökéletesen meg fog felelni ha olyan lesz mint most tudjuk. Nekem az lesz az igazi SE utód. Bár amit írtam a kamera sajna kiáll, de hát ott lesz az a kicsi kompromisszum, amivel tudok majd együtt élni, ahogy most az Xs-nél is. igazából örülök is, hogy az apple elindult egy ellentétes irányba is mint a többi gyártó és kiad egy kisebb vasat a kamerán kívül csúcs hardverrel.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!