fbpx Skip to content

Már egy ideje írják a pletykák, hogy az Apple az idei, profi iPhone-nál is elő fog rukkolni egy egyedi színnel, méghozzá a kékkel.

Tavaly az iPhone 11 Pro-ból az éjzöld szín volt a legnépszerűbb, hiszen korábban még nem volt színes a prémium iPhone. Valószínűleg emiatt is érkezik idén kék az iPhone 12 Pro-ból. Nézzük meg, hogy hogyan is festene!

A ConceptsiPhone-nál úgy döntöttek, hogy elkészítenek egy kis videót, ahol az iPhone 12 pletykákat és kívánságokat összegyűjtik egy látványos videóban:

Amitől azonban igazán érdekes a videó, az az, hogy a kék iPhone 12 Pro ötletével is játszik, így jobban el tudjuk képzelni, hogy mire érdemes számítani egy kék telefontól.

Az Apple már az iPhone 5c óta árul színes iPhone-okat, tehát nem csak feketét és fehéret, de a csúcsmodellek legtöbbször csak (rozé)arany, ezüst és fekete/asztroszürke színekben voltak elérhetőek az utóbbi években, de most már tudja az Apple, hogy néhány visszafogott szín működhet a prémium szegmensben is.

Szerintem egész szexi lenne egy kék iPhone! Neked hogy tetszik?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.