fbpx Skip to content

2009 szeptembere előtt sok forrásból érkeztek különböző pletykák arról, hogy az iPod touch harmadik generációs változata kapni fog egy kamerát.

Aztán végül az érintőképernyős zenelejátszó hátlapi kamera nélkül jelent meg és a csalódott felhasználóknak egy évet kellett várniuk, viszont cserébe a negyedik generációs modell azonnal kettővel is érkezett a FaceTime hívásokhoz.

Giulio Zompetti fejlesztő hobbiként Apple prototípusokat gyűjt, és most hozzájutott egy olyan, harmadik generációs iPod touch-hoz, mely kamerával is rendelkezik.

Egészen biztosan tudott volt már akkoriban is, hogy a kamerát tervezte az Apple, hiszen az iPod touch belsejében végül nem volt semmi a kamera helyén.

Az iFixit akkoriban azt állapította meg, hogy a kamera helye alapján valószínűleg az ötödik generációs iPod nano kameráját kapta volna meg és nem pedig az iPhone 3GS-ét, ami akkor a legújabb iPhone volt.

Ez azt jelentette volna, hogy 640p-s videók készítésére lett volna csak alkalmas ez a harmadik generációs iPod touch.

Utólag visszagondolva az Apple valószínűleg jól döntött, hogy egy évet várt, igaz, a negyedik generációs iPod touch se kapott sokkal jobb kamerákat: hátlapi szenzora 0,7 megapixeles, az előlapi pedig csak 0,3 megapixeles volt.

Ennek ellenére érdekes megnézni, hogy milyen prototípusok voltak akkoriban az Apple-nél.

Vajon 10 év múlva milyen mutáns iPhone X prototípusok kerülnek majd elő ebay-en?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok