A környezetvédelmi világnapra készül az Apple Watch legújabb kihívása

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 5-én lesz idén a környezetvédelmi világnap, és ennek örömére az Apple kitalált egy egyszerűen teljesíthető kihívást az Apple Watch tulajdonosok számára.

Előző hónapban az cég nem tartott a Föld napja alkalmából kihívást és emögött valószínűleg a koronavírus hatásai állhatnak, de úgy néz ki, hogy a környezetvédelmi világnapot már nem szeretnék kihagyni.

Maga a kihívás azért elég egyszerű lesz, mindössze annyit kell tenned, hogy június 5-én az állás gyűrűt befejezed a Tevékenység alkalmazásban.

Ez annyit jelent, hogy a nap 12 órájában legyen legalább 1 perc, amikor nem ülsz, hanem mozogsz kicsit. Ez még otthon is megcsinálható, igazából egészen egyszerűen.

A jutalom a teljesítésért egy érem és három GIF lesz az ajándék, amiket iMessage matricaként használhatnak fel a felhasználók.

Neked sikerülni fog a környezetvédelmi világnapi kihívás?

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!