Frissült az AirPods Pro firmware-je 2D15-re

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly decemberben az Apple kiadta a 2C54-es firmware frissítést az AirPods Pro-ra, de az hibákat tartalmazott a zajszűréssel, ezért hamar visszavonták.

Emiatt azonban a felhasználók egy része a hibás 2C54-es firmware-en ragadt, a többiek pedig a 2B588-as korábbi variánson. Most a 2D15 végre rendet tesz.

Sajnos az Apple nem biztosít egy egyértelmű frissítési módszert vezeték nélküli fülhallgatói firmware-éhez, ezért csak annyit tudsz tenni, hogy ellenőrzöd a jelenlegi verziót:

 1. Ellenőrizd, hogy az AirPods biztosan csatlakoztatva van-e.
 2. Nyisd meg a Beállítások alkalmazást.
 3. Menj az Általános → Infó → AirPods alá.
 4. Nézd meg, hogy mit ír a „Firmware verzió” mellett.

A frissítést magától végzi el a csatlakoztatott iOS eszköz, amikor az AirPods Pro a töltőtokjában van töltőn és az iOS eszközön van aktív internetkapcsolat.

Egyelőre még nem érkezett negatív visszajelzés a 2D15-ös frissítésről, bár vannak, akik szerint nem változtatott a zajszűrésen. Többek közt Guilherme Rambo is úgy véli, hogy zajszűrés változatlan 2C54 és 2D15 közt:

Neked frissült már az AirPods Pro-d? Ha igen, észleltél bármilyen változást?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Nekem frissült már a mostanira, viszont nekem nem volt rajta a rossz amit visszavontak. Egyenlőre nem tapasztalok hibát sem.

 2. Frissült tegnap. 2C54-es károsult voltam, sajnos az ANC lényegében ugyanolyan maradt, mint a decemberi visszarántott frissítésen. Amikor október 30-án átvettem a cuccot, erőteljes, szinte vákuumszerű érzetű volt az ANC, amikor bekapcsoltad, baromijó zajszűréssel, aztán lassan a frissítésekkel teljesen jól hallhatóvá vált a külvilág mellette. Gyakorlatilag annyi az emberi beszéd szűrésében a változás ANC ON/OFF viszonylatban, hogy ha ON, akkor magasabb hangúnak hallom a beszédet, de tisztán mindent értek.
  A mostani frissítéssel viszont szerintem jobb lett a basszus ANC ON és Transparency módban. Kb ennyi változás a 2C54-hez képest. Összességében rossz szájízzel használom az APP-t, én nem erre fizettem be 100e-et az induláskor.

 3. Ebben esetben szerintem cseréltesd ki. Én 2C54-as voltam, de nekem az ANC teljesen ugyanaz. Nem vettem észre különbséget.

 4. Mikor kezdtel el használni? Az induló firmware-rel, vagy a novemberivel? Mert ha az indulóval, akkor ahhoz képest elképesztő a differencia. Ha későbbivel, akkor már nem volt számottevő a novemberi és a decemberi visszarántott között.

 5. Azonnal megvettem, mikor megjelent az Apple-nél, kb elsők között kaptam meg. Azóta frissítgettem, sokat javult az nem mondom. Jobb lett szerintem az ANC is, meg a hangzás is, de rosszabb nekem nem volt a 2C54-től.

 6. FW-től függetlenül: Ti olyat nem tapasztaltok, hogy amikor ki van kapcsolva az ANC, akkor is mintha egy kicsit működne? Tehát kikapcsolt állapotban is érezhető egész enyhén, ahhoz képest, mintha teljesen lemerült hallgatókat helyeznél a füledbe.

 7. Nem, ilyet nem.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!