Új iPhone SE reklám – avagy hogyan bontod ki az iPhone-odat?

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple kiadott a napokban egy új iPhone SE reklámot, amiben lényegében az első “örömteli” találkozást mutatja be.

Azt, ahogyan kibontjuk a dobozt, levesszük a fóliát, és persze mindent gondosan ellenőrzünk, megnézünk a készüléken. Ez a boldogság valóban jelen van minden kibontásnál, de azért ne gondoljuk, hogy a sokadik iPhone 6-os design után az iPhone SE-nél hasonlóan nyitnánk ki a dobozt. Nézzük a videót!

Nekem a videó után egyből Casey Neistat jutott eszembe, ahogy dobálja a csomagolást, a készüléket, és pont nem érdekli a csomagolás, csak használja már a terméket. Mi is egyébként hasonlóan “dolgozunk”, ahogy láthatjátok, az elmúlt években egyetlen egy teszt cikkünkben sem említettünk meg a csomagolást, mert ugyanaz volt. Persze lefotózzuk a dobozt, de nem készítünk róla ilyen fenomenális videót, vagy nem foglalkozunk azzal, hogy mi van a dobozban, ha csak nem valami extra.

Legutóbb egyébként a Mac Pro és Apple Pro Display csomagolása vonzott minket, azokon tényleg dolgozott az Apple. De egy iPhone, iPad, de még egy Apple Watch csomagolása sem tud már minket megmozgatni. Ezek szinte mindig ugyanazok.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!