fbpx Skip to content

Az Apple kiadott a napokban egy új iPhone SE reklámot, amiben lényegében az első “örömteli” találkozást mutatja be.

Azt, ahogyan kibontjuk a dobozt, levesszük a fóliát, és persze mindent gondosan ellenőrzünk, megnézünk a készüléken. Ez a boldogság valóban jelen van minden kibontásnál, de azért ne gondoljuk, hogy a sokadik iPhone 6-os design után az iPhone SE-nél hasonlóan nyitnánk ki a dobozt. Nézzük a videót!

https://youtu.be/jMJ3YfETh1M

Nekem a videó után egyből Casey Neistat jutott eszembe, ahogy dobálja a csomagolást, a készüléket, és pont nem érdekli a csomagolás, csak használja már a terméket. Mi is egyébként hasonlóan “dolgozunk”, ahogy láthatjátok, az elmúlt években egyetlen egy teszt cikkünkben sem említettünk meg a csomagolást, mert ugyanaz volt. Persze lefotózzuk a dobozt, de nem készítünk róla ilyen fenomenális videót, vagy nem foglalkozunk azzal, hogy mi van a dobozban, ha csak nem valami extra.

Legutóbb egyébként a Mac Pro és Apple Pro Display csomagolása vonzott minket, azokon tényleg dolgozott az Apple. De egy iPhone, iPad, de még egy Apple Watch csomagolása sem tud már minket megmozgatni. Ezek szinte mindig ugyanazok.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok