fbpx Skip to content

A járvány ideje alatt nincs sok lehetőség a szokásos vásárlási igények kielégítésére, egyrészt a vírus terjedésének lassítása miatt otthon kell maradni és maximum csak a legszükségesebb esetekben elhagyni a négy fal közét, másrészt a boltok nagy része is zárva van, vagy csak rövid nyitva tartással dolgozik. A webshopok azonban továbbra is jól pörögnek, de tudjuk, hogy senki se szeret fizetni a szállításáért, ha nem muszáj, mert mondjuk el tud menni érte vagy épp az határozhatja meg, melyik helyről rendelünk, hogy melyiknél van benne az árban a szállítás is.

Éppen ezért arra gondoltunk, hogy vasárnapig elengedjük a szállítási díjat minden, 5000 Ft feletti rendelés esetén. Nincs szükség semmilyen kupon kódra, a kedvezmény automatikusan aktiválódik a meghatározott össze elérésekor. Úgy gondoljuk, már mindenki beszerezte a legszükségesebb eszközöket az otthoni munkavégzéshez, így most nemcsak kábeleket és töltőket mutatunk be kedvcsinálónak, hanem egyéb más termékeket is. Vágjunk is bele.

A legkevésbé ajánlott közlekedési mód manapság a tömegközlekedés, ezért mi is az javasoljunk, hogy inkább gyalog, gördeszkával, biciklivel, rollerrel, vagy ha meg tudjátok oldani, akkor kocsival intézzétek el a legszükségesebb dolgaitokat. Az elektromos rollerezés eléggé népszerűvé vált Magyarországon is, ezért rögtön az első termék is, amit ajánlunk, egy Wildman rolleres táska, a Xiaomi rolleréhez.

Sokat beszélgetünk mostanság mi is valamiféle videós megoldással, hiszen így a bezártságban is közelebb érezhetjük a barátainkat, kollégáinkat, mind írásban vagy csak egyszerű hanghívás során. Azonban például a Facebook Messenger nem fordul el fejjel lefelé, így a telefon töltése vagy csak oldalra fordított esetben oldható meg, hanem akarunk mindent fordítva nézni, vagy mondjuk egy állványként is használható vezeték nélküli töltővel, mint például a Box Products töltőjével, amit most ráadásul több mint 50%-os kedvezménnyel tudtok megvásárolni. Aki viszont inkább egy több eszköz töltésére is alkalmas töltőpadot keres, annak a Hoco 3in1 vezeték nélküli töltőjét tudnánk ajánlani, hiszen ezzel akár egyszerre lehet tölteni iPhone-t, AirPods-t és Apple Watch-ot is.

Térjünk rá kicsit a tok-ajánlónkra, hiszen mind iPhone-hoz, iPadhez, Apple Watch-hoz, mind pedig MacBookhoz hoztunk egy-egy ötletet. Nemrég vált rendelhetővé az új iPhone SE, ami ránézésre egy iPhone 8, ezért az összes korábbi tok is jó hozzá, amelyek közül mi a Spigen Ultra Hybrid 2-t jó szívvel tudjuk ajánlani. iPadből is érkezett új, mégpedig a Pro vonalon, amely formavilágban szintén nem hozott változást, ezért az új és korábbi iPad Pro-hoz is csak ajánlani tudjuk az ESR Rebound Apple Penciles tokját, amivel biztonságban szállítható az iPad és a ceruza és persze állványként is használható.

 

Végezetül pedig nézzük, mik most a kedvenceink Apple Watch és MacBook tokok terén. Az órához a speciális Spigen Rugged Armor Pro tokot és egyben szíjat tudjuk ajánlani, ami biztosan minden körülmény közt meg fogja védeni az órát. Itt a gyönyörű tavasz, amit sajnos most leginkább csak az ablakon keresztül tudunk élvezni, de ez nem kell, hogy meggátolja, hogy egy szép virágos Canvaslife táskával az évszakhoz passzoló köntösbe öltöztessük a laptopunkat.

Ne feledjétek, az ingyenes szállítás csak a vasárnap éjfélig leadott, 5000 Ft feletti rendelésekre érvényes.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for expa expa says:

    Tök drága hely szerintem :frowning:

  2. Mire gondolsz? Mondj néhány magyar példát.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for expa Avatar for SzifonAdmin

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for expa expa says:

    Tök drága hely szerintem :frowning:

  2. Mire gondolsz? Mondj néhány magyar példát.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for expa Avatar for SzifonAdmin