fbpx Skip to content

Mátától az Apple TV+ néhány kevésbé népszerű sorozata ingyenesen streamelhetővé válik az Apple-nek hála.

A koronavírus miatt sokan kénytelenek vagyunk otthon maradni és az Apple úgy segít, hogy ingyen elérhetővé tette ezeket a műsorokat: Little America, Servant, For All Mankind, Dickinson, Snoopy in Space, Helpsters, Ghostwriter és The Elephant Queen.

Ahogy látható, az igazán nagy dobások, mint például a díjakat is nyert The Morning Show továbbra is Apple TV+ előfizetést igényel, de legalább néhány műsor ingyen is nézhető. Az említett 7 sorozat és 1 film egy igazán kedves ajándék az Apple-től, annak ellenére, hogy nem a legújabb Apple TV+ kiadások.

A sorozatok megtekintéséhez csak a TV alkalmazásba kell bejelentkezned az Apple ID-d használatával, de az Apple TV+-ra nem kell hozzá előfizetni.

Az Apple TV+ számára az április lesz eddig a legsűrűbb hónap, mivel 5 új műsor is meg fog jelenni, így azért valószínűleg profitál is az Apple abból, ha többen kipróbálják és megszeretik a szolgáltatást.

Te élni fogsz az ingyen megnézhető műsorokkal?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.