Meglocsollapp: TávLocsolás és TávTojás küldés otthonról szeretteidnek!

Az idei húsvét a legszomorúbb az életemben, mivel ilyenkor mindig otthon töltjük a szülőknél az ünnepeket, összegyűlik a család, rengeteget eszünk, beszélgetünk és persze együtt vagyunk. Most azonban erre nem sok lehetőség van, és nem érdemes kockáztatni egy családi összejövetelt sem.

A Next Leap néhány napja írt nekem, hogy frissítette a Meglocsollapp-ot, ami kifejezetten a TávLocsolás és TávTojás küldésre lett kihegyezve. Ha csak egy appot töltesz le a húsvét alatt, akkor ez legyen az. 🤗 Mostantól nem csak a fiúk locsolhatnak, hanem a lányok is küldhetnek tojást. Nézzük, mi frissült az alkalmazásban!

2017-ben jelent meg a Next Leap csapata által fejlesztett Meglocsollapp applikáció, ami annak idején a parfümmel való locsolkodás hátrányos velejáróit szerette volna elsősorban kiváltani egy digitalizált megoldással. A kezdeményezés nagy sikernek örvendett, egy ideig a letöltési toplistát is vezette saját kategóriáján belül. A felhasználók elégedettségüket fejezték ki vele kapcsolatban, amiért a fejlesztők nagyon hálásak voltak.

Szifon.com meglocsollapp

Az alkalmazáson belül számos kölni (kézfertőtlenítő) közül választhatunk és természetesen a klasszikus Szifon és vödör is elérhető ☝🏻, amik a lányok kedvencei, plusz rengeteg előre megírt mondóka és köszönés is rendelkezésre áll.

Saját mondóka, és köszönés

Alapjában véve Meglocsollapp ingyenes, azonban a fejlesztők szerettek volna olyan támogatási rendszert, amivel segíthetnek másoknak is. Idén állatmenhelyeket támogathatunk az alkalmazással, ha saját mondókát vagy köszöntést “vásárolunk”. A csapat az adományokból befolyt összeg 100%-át szeretné felajánlani az ország területén található, legnehezebb körülmények között levő állatmenhelyeinek megsegítésére. Szívükön viselik az emberek mellett a rászoruló állatok védelmét is, ezért az adományokból állateledelt fognak vásárolni, melyet személyesen juttatnak majd el a menhelyek részére. Ennek eredményéről facebook oldalukon olvashattok a későbbiekben.

Az alkalmazás még a mostani helyzetben is képes volt mosolyt csalni az arcomra, hétfőn mindenképp belevetem majd magamat vele a virtuális locsolásba és várom a csokitojást a lányoktól! ❤️ Letölteni innen tudjátok, és ha van lehetőségetek, akkor támogassátok a menhelyeket!

Meglocsollapp
 • Meglocsollapp
 • Méret: 21.94 MB | Verzió: 2.0.1
 • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Tamaci says:

  Igen, ötletes a frissítés. Azonban a saját vers beírása szerkesztési felülete használhatatlan! Olyan, mintha fehér tollal írnánk fehér papírra, semmi sem látszik. Csak a késznek nyilvánítás után látható, mit hogyan írtunk be, (vagy el) ha javítani szeretnénk, a szerkesztő felületen ismét nem látszik semmi! Ez több, mint gáz…

 2. Ez milyen készüléken van?

 3. Tamaci says:

  iPhone 11 Pro, legfrissebb iOS. Az meg már csak a hab, hogy iPaden használhatatlan lett, tavaly működött ugyanazon.

 4. Tamaci says:

  Most meg már látható, macjavult!:smile: Hogyan, mitől, kitől?

 5. bazsi69 says:

  Dark mode-ban voltál

 6. Tamaci says:

  Lehetséges, mert többnyire este matattam vele, köszi az ötletet! (azért ezt ki lehetett volna védenie a fejlesztő úrnak…)

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!