fbpx Skip to content

Az Apple általában igazán komolyan veszi az új termékeit körülvevő érdeklődést, és szinte semmit se fednek fel a bemutatóig. Épp ezért roppant ritka, hogy pont ők árulnák el magukat.

(Képünk csak illusztráció.)

Most azonban pont ez történt. Az Apple YouTube csatornájára felkerült egy videó, amiben szerepelt az AirTag, a cég saját online boltjába pedig egy új, 4,7 colos iPhone SE-hez való kijelzővédő fólia került fel.

AirTag

Az AirTag egyértelmű leleplezéséről szóló szöveget egy friss Apple támogatási videóban találták, amit azóta a cég természetesen törölt, de ide kattintva megnézheted.

Az iPhone törléséről szóló videóban a Lokátor beállításaiban az Offline keresés engedélyezése alatti szöveg elárulja, hogy ha a lehetőség aktiválva van, akkor az adott eszköz és az AirTag-ek Wi-Fi vagy hálózati kapcsolat nélkül is megkereshetőek lesznek:

Új, 4,7″-es iPhone SE

Már egy ideje pletykálnak arról, hogy idén márciusban érkezik egy iPhone 8 testébe bújtatott iPhone 11, amit iPhone SE 2-nek vagy iPhone 9-nek fognak hívni. Nos, a március elmúlt és nem érkezett új iPhone, de erről valószínűleg a koronavírus tehet, mert az Apple tervezett egy új iPhone-t mostanában bemutatni.

Legalábbis honlapjukon egy ideig árultak is hozzá kijelzővédő fóliát:

Ahogy látható, a Belkin fólia az iPhone SE-t, 8-at és 7-et is támogatja, ami csak úgy lehetséges, ha az Apple kiad egy új, 4,7 colos iPhone SE-t. Azóta az Apple persze eltávolította az iPhone SE szöveget a termék nevéből, de valószínűleg nem véletlenül került az oda.

Az AirTag és az új iPhone SE érkezése már régóta szinte nyílt titok, ezek azonban a legnagyobb megerősítéseink eddig, hiszen egyenesen az Apple-től érkeztek.

Te melyiket várod jobban?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Szerintem az SE tulajok pont a mérete miatt választották. Én mindenre tudom használni(netezès, zene, filmek, játékok), igaz a kamerája nem a legjobb. Nem billeg. Nekem nagy kezem van. Bármelyik gyártó “tepsi” telóját megfogtam, azonnal kikapcsoltam a képernyőt. Szeretem a felül lévő bekapcsoló gombot. Kicsit szerintem gáz, hogy egy 8-asba beleteszünk egy másik “belsőt” és, mint egy új telót adjuk el.

 2. Avatar for Czo Czo says:

  Kicsit szerintem gáz, hogy egy 5s-be beleteszünk egy másik “belsőt” és, mint egy új telót adjuk el.

 3. Igaz😀. Akkor úgy fogalmazok, hogy nekem nem tetszik ez a minél vékonyabb, minél kerekebb design. Nem fikázni szeretnék, csak a véleményem mondtam el.

 4. Csak legyen “dual sim” :pray:

 5. Avatar for expa expa says:

  Csak legyen “világbéke” :pray:

 6. Fogadni mernék hogy nem lesz az. Ezt simán meghagyják a nagyok privilégiumaként.

 7. Avatar for Szanya Szanya says:

  Jelenleg is van még SE nevű telefon. Az újabbat ugyanígy fogják nevezni? Az fura lenne. Ha viszont nem így fogják nevezni, akkor miért írták oda? Tévedésből?

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for Czo Avatar for Szifon Avatar for peterbabosik Avatar for Szanya Avatar for kristofAcs Avatar for expa