Az Apple révén véletlenül kiszivárgott az AirTag és az új iPhone SE

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple általában igazán komolyan veszi az új termékeit körülvevő érdeklődést, és szinte semmit se fednek fel a bemutatóig. Épp ezért roppant ritka, hogy pont ők árulnák el magukat.

(Képünk csak illusztráció.)

Most azonban pont ez történt. Az Apple YouTube csatornájára felkerült egy videó, amiben szerepelt az AirTag, a cég saját online boltjába pedig egy új, 4,7 colos iPhone SE-hez való kijelzővédő fólia került fel.

AirTag

Az AirTag egyértelmű leleplezéséről szóló szöveget egy friss Apple támogatási videóban találták, amit azóta a cég természetesen törölt, de ide kattintva megnézheted.

Az iPhone törléséről szóló videóban a Lokátor beállításaiban az Offline keresés engedélyezése alatti szöveg elárulja, hogy ha a lehetőség aktiválva van, akkor az adott eszköz és az AirTag-ek Wi-Fi vagy hálózati kapcsolat nélkül is megkereshetőek lesznek:

Új, 4,7″-es iPhone SE

Már egy ideje pletykálnak arról, hogy idén márciusban érkezik egy iPhone 8 testébe bújtatott iPhone 11, amit iPhone SE 2-nek vagy iPhone 9-nek fognak hívni. Nos, a március elmúlt és nem érkezett új iPhone, de erről valószínűleg a koronavírus tehet, mert az Apple tervezett egy új iPhone-t mostanában bemutatni.

Legalábbis honlapjukon egy ideig árultak is hozzá kijelzővédő fóliát:

Ahogy látható, a Belkin fólia az iPhone SE-t, 8-at és 7-et is támogatja, ami csak úgy lehetséges, ha az Apple kiad egy új, 4,7 colos iPhone SE-t. Azóta az Apple persze eltávolította az iPhone SE szöveget a termék nevéből, de valószínűleg nem véletlenül került az oda.

Az AirTag és az új iPhone SE érkezése már régóta szinte nyílt titok, ezek azonban a legnagyobb megerősítéseink eddig, hiszen egyenesen az Apple-től érkeztek.

Te melyiket várod jobban?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Szerintem az SE tulajok pont a mérete miatt választották. Én mindenre tudom használni(netezès, zene, filmek, játékok), igaz a kamerája nem a legjobb. Nem billeg. Nekem nagy kezem van. Bármelyik gyártó “tepsi” telóját megfogtam, azonnal kikapcsoltam a képernyőt. Szeretem a felül lévő bekapcsoló gombot. Kicsit szerintem gáz, hogy egy 8-asba beleteszünk egy másik “belsőt” és, mint egy új telót adjuk el.

 2. Czo says:

  Kicsit szerintem gáz, hogy egy 5s-be beleteszünk egy másik “belsőt” és, mint egy új telót adjuk el.

 3. Igaz😀. Akkor úgy fogalmazok, hogy nekem nem tetszik ez a minél vékonyabb, minél kerekebb design. Nem fikázni szeretnék, csak a véleményem mondtam el.

 4. Csak legyen “dual sim” :pray:

 5. expa says:

  Csak legyen “világbéke” :pray:

 6. Fogadni mernék hogy nem lesz az. Ezt simán meghagyják a nagyok privilégiumaként.

 7. Szanya says:

  Jelenleg is van még SE nevű telefon. Az újabbat ugyanígy fogják nevezni? Az fura lenne. Ha viszont nem így fogják nevezni, akkor miért írták oda? Tévedésből?

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!