fbpx Skip to content

Manapság már minden futárral érkezik és futárt szeretnénk rendelni is. Sajnos ez még a következő néhány hétben, hónapban is így lesz, így jóformán hozzá kell szoktunk a futár “jelenséghez”.

iSamurai iphone szerviz futar

Az Apple termékeink nincsenek tekintettel a koronavírusra, és így akár home office alatt elromolhatnak, és ugye tudjuk, hogy ami elromolhat, az el is romlik. Manapság fokozottan többet használjuk ezeket, többet töltjük, többet telefonálunk, ami persze az egyes alkatrészek gyorsabb elhasználódásához vezethet. Ha megtörténik a baj, hogyan hívhatunk futárt, hogyan segít nekünk az iSamurai?

Manapság viszonylag ritka a kijelzőtörés, azonban sokkal több javítás érkezik akkumulátor, illetve mikrofon, hangszóró problémával. Sajnos minél régebbi az Apple termékünk, annál jobban megsínyli az állandó, otthoni használatot. Elromlik a mikrofon, nem tölt rendesen, felpúposodik az akkumulátor és még sorolhatnánk. Legtöbbször csak akkor szoktunk szervizhez fordulni, ha nagyobb a baj, például már felpúposodott az akkumulátor és kinyomta a kijelzőt, vagy már nem tölt a készülék, és azonnali szervizre van szükségünk. Nem érdemes idáig várni.

Az iSamurai Budapest egyes kerületeiben ingyenes, és akár néhány órán belüli oda-vissza szállítást vállal.

Az iSamurai mindig élen járt abban, hogy 1 órán belül javítja a legtöbb hibát, és ez továbbra is így van a koronavírus járvány ideje alatt, és ez részben igaz a futár rendeléskor is. Ez azt jelenti, hogy bizonyos esetekben csak néhány óráig kell nélkülöznünk az adott készüléket, ami – valljuk be – egy rendkívül fontos dolog.

A futár rendelés menetét az oldalukon tökéletesen leírják, így csak követni kell az utasításokat, akár Budapestről, akár vidékről szeretnénk megrendelni futárszolgálatot. Az iSamurai bizonyos esetekben a saját ügyfeles munkatársukat küldi ki, ezzel is segítve a kollégáikat, és így az ügyfélnek is több információt is tud adni a cég a javítással kapcsolatban!

 

Minden készüléket azonnal fertőtlenítenek, illetve javítás után is átesnek a fertőtlenítésen. Megfelelő védőfelszerelésben, megfelelő csomagolásban szolgáltatja vissza a cég, és persze mindenhol ügyelnek a tisztaságra, a hibátlan munkavégzésre. A felvételkor átvételi elismervény készül, illetve a munkavégzés folyamatairól folyamatosan tájékoztatva van az ügyfél. Ettől függetlenül a WestEndben lévő üzlet továbbra is nyitva van, ha esetleg személyesen szeretnénk ezt elintézni, ahol ugyanazokat a biztonsági előírásokat használják.

Tehát nem kell megijedni egy futár rendelésnél, az iSamurai kollégái készségesen segítenek mindenben, akár arról van szó, hogy több információt szeretnénk az adott hibáról, és annak javításáról, vagy futárt szeretnénk rendelni azért, hogy ne kelljen kimozdulnunk. Nem is beszélve arról, hogy mindezt rendkívül kedvezményesen tehetjük meg náluk, ami sokat számít ezekben az időkben! A részletekért kattints ide.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok