fbpx Skip to content

Igaz a mondás, hogy ami elromolhat, az bizony el is romlik. Sajnos a Home Office sem kíméli az eszközeinket, így az akkumulátor ugyanolyan használatban van, illetve a konyhakőre még így is leeshet a készülék, ami természetesen kijelző töréssel járhat.

iphone ipad mac szervizfutar isamurai

Ezeket a problémákat, mint például kijelző törés, akkumulátor felpúposodás, nem lehet félvállról venni, érdemes megjavíttatni. Utóbbi például ki tudja nyomni a kijelzőt, meg tudja repeszteni az alaplapot és számos olyan problémát tud generálni, ami miatt az iPhone-unk használhatatlanná válik. Mac-nél is hasonló a helyzet, ha lerakjuk az asztalra a gépet és az “dülöngél”, akkor bizony gyanúsan akkumulátor problémával állunk szemben, ami később kettétörheti a trackpadet is. Tehát ne vegyük félvállról a szervizeléseket. Nézzük, hogy miben segíthet nekünk az iSamurai szervizfutárja!

Mától profi és gyors szervizfutár szolgáltatást is kérhetünk az iSamurai-tól, aki akár pár órán belül viszi és hozza is a megjavított készüléket. Például egy iPhone akkumulátor csere most kedvezményes áron érhető el, ahogyan a kijelző cserék is. Ezeket a cég 1 órán belül javítja, tehát akár egy délelőtt alatt, ingyenes futárszolgálattal készen lehet a készülékünk!

Amennyiben Budapest belső kerületeiben lakunk, akkor a futárszolgálat ingyenes, tehát még csak fizetnünk sem kell a plusz szolgáltatásért. Budapest többi kerületeibe pedig rendkívül kedvezményes áron szállítanak, és ez igaz vidékre is.

A készülékek egy alapos fertőtlenítés után kerülnek vissza, futárjuk egy átvételi elismervényt ír alá, gumikesztyűben érkezik. A megrendeléshez azt kérik, hogy vedd fel velük a kapcsolatot. Erre a szolgáltatásra külön telefonszámot vezettek be, ha esetleg foglalt, visszahívnak: +36 70 406 4152

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Köszönöm, javítva. :slight_smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Vikitorony Avatar for Szifon Avatar for SzifonAdmin

Népszerű hozzászólások

  1. Köszönöm, javítva. :slight_smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Vikitorony Avatar for Szifon Avatar for SzifonAdmin