fbpx Skip to content

Az iOS 11 egyik újdonsága volt a teljesen megújult App Store, amiben helyet kapott a Ma fül, ahol az Apple rendszeresen összegyűjt néhány hasznos alkalmazást egy történetbe.

Miután elképzelhető, hogy nem nézed minden héten az App Store Ma fülét, úgy döntöttünk, hogy az érdekesebbeket átemeljük ide is. Mai sztorink a “Híresek és kihagyhatatlanok”.

Annyi hírneves játék gyűlt már össze az App Store-ban, hogy nehéz eldönteni, melyikkel is kezdjük. Ezért úgy döntöttünk, összeállítunk egy listát az iPhone-ra és iPadre valaha kiadott legemlékezetesebb sikerjátékokból.

Mario Kart Tour

A játék hamisítatlanul hozza a Mario Kartból jól ismert és kedvelt parádés farolásokat és teknőskilövős izgalmakat. Ha pedig csatlakozol Marióhoz és barátaihoz a világ körüli turnén, a föld minden részéről találhatsz magadnak versenytársat. A játék minden szinten megfelel az elvárásoknak – mi a megjelenése óta nem bírjuk letenni.

[appstore id=”1293634699″]

Call of Duty®: Mobile

Kötelező darab a konzolos lövöldözős játékokra vágyó régi motorosok számára.

Ez a legendás lövöldözős sorozat semmit sem veszített izgalmas játékmenetéből, amikor átköltözött mobilra.

Nem a gyerekek számára ajánljuk, de ha 17 éven felüli vagy, a CoD sorozat legikonikusabb térképein garázdálkodhatsz, és minden kedvenc táborhelyedet végigjárhatod. Az ötfős csapatok egymás elleni versengésétől kezdve az örök sikkes zombikig a játékmódok között mindenki talál kedvére valót.

[appstore id=”1287282214″]

Minecraft Earth

Új ötlettel jelentkezik a Minecraft: építkezz AR-ben, és járd a vidéket erőforrások után kutatva.

Kevés játékkal játszottak annyian, mint a Minecraft eredeti verziójával. Sokan próbálták utánozni, de még semmi sem szárnyalta túl ezt a túlélést a világépítéssel ötvöző műremeket, mely már több mint egy évtizede ejti ámulatba a közönségét.

A téma legutóbbi variációja a Minecraft Earth, amely új dimenzióval bővíti a játékot. A kiterjesztett valóság varázslatának köszönhetően mostantól a való világban, életnagyságban csodálhatod meg az alkotásaidat. Dolgozz össze másokkal, építs és játssz ebben a népszerű klasszikusban.

[appstore id=”1467316099″]

Fortnite

Ez a rajzolt lövöldözős játék sokkal többet rejt magában, mint a világhírt meghozó Battle Royale mód. A valódi élvezetet a folyamatosan változó, örökkön új lehetőségekkel kecsegtető sziget jelenti.

Emellett persze az építkezés, a barkácsolás és (mi más?) a karakterek személyre szabása is nagy szerepet kap a Fortnite-közösség életében. A már említett Minecrafthoz hasonlóan a Fortnite is korszakalkotó játék.

[appstore id=”1261357853″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok