fbpx Skip to content

Rengeteg laptopot vásároltak most a cégek az elmúlt napokban, ezért a Stylebolt kedvezményes áron adja a legtöbb prémium márkás táskáját, illetve érkeztek hozzájuk új típusok is, amiket érdemes megnézni.

Legyen szó laptopról vagy iPadről, a Moshi termékei mindenhol megállják a helyüket, mivel minőségi anyagokból készülnek. A The North Face márka pedig már etalon a túrások körében, így ha hátizsákról esik szó, akkor ott sem tudunk hibázni vásárláskor. Ezen kívül érkeznek még Vaude és Incase laptop tokok, úgynevezett sleve-ek, amikben biztonságosan elrakhatjuk a szeretett laptopunkat a táskáinkba.

Természetesen ezek a termékek nem csak férfiaknak, hanem nőknek is elérhetőek, például a Moshi kifejezetten nőknek készít oldaltáskákat. Ezek általában kompakt és funkcionális táskák, melyet kifejezetten nőknek terveztek mindennapos, városi használatra vagy rövidebb kirándulásokhoz. Számos rekeszében és zsebében jól és könnyen hozzáférhetően tárolhatod tableted, laptopod, iskolai és irodai felszereléseidet.

Kedvezményes áron vásárolhatunk olyan védelmet is, ami rápattinthatóak a MacBookunkra. Ezek a kemény tokok teljeskörű védelmet biztosítanak, ugyanakkor nem takarják el a portokat, állapotjelző fényeket és gombokat. Ezt a strapabíró MacBook tokok kifinomult stílusa, fröccsöntött kialakítása, valamint a laptopot stabilan rögzítő, gumírozott talpai teszik egyedivé.

Alapjában véve rengeteg kedvezményes hátizsák, oldaltáska és keménytok közül választhatunk a Styleboltban, érdemes kihasználni ezt a tavaszi akciót. Kattintsatok ide a termékekért.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok