fbpx Skip to content

A Wolt a Budapesten kiszállító cégek közül elsőként vezette be az érintkezés nélküli kiszállítást.

WOLT érintésmentes rendelés és kuponkód

Ez azt jelenti, hogy a szokásos, előre kifizetett rendelés mellett most már a futárral sem kell találkozunk, csupán lerakja a futár az ételt az ajtó elé, és elmegy. A futárt a Wolt rendszerén keresztül követhetjük, így nem veszélyeztetjük vele egymást az esetleges oda-vissza megfertőzéssel még a kiszállításkor sem.

Az applikációnk legfrissebb verziójában rendelésed kérheted úgy is, hogy a futárral egyáltalán ne kelljen találkoznod. Kiszállítjuk akár küszöbre/ablakpárkányra/kilincsre helyezve is az ételed. Ehhez csak annyi kell, hogy a rendelésedet összegző felületen az érintkezés nélküli kiszállítás kérdésnél a csúszkát igen-re állítod, amit a fenti képen is látsz, majd beírod a futárnak szóló komment mezőbe a címednél, hogy pontosan hol hagyja az ételt. A rendelésed könnyedén nyomon tudod követni az appon vagy a weboldalon, így látod, hogy mikor érkezik meg az étel, és ki tudsz menni érte. Ha bekapcsolod a push értesítéseket, akkor jelezzük is, hogy megjött az ételed, így nem fog kihűlni. ?

Frissítsd az appot a legújabb verzióra és kérd a kiszállítást érintkezés nélkül akár már a mai nap! ???

Ahogy eddig is, úgy most is a SZIFON kupon kóddal 1000Ft-ot kapsz az első rendelésedkor, így érdemes kihasználni a Wolt lehetőségeit.

[appstore id=”943905271″]

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!