Wolt – érintkezés nélküli kiszállítás és 1000Ft-os SZIFON kuponkód

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Wolt a Budapesten kiszállító cégek közül elsőként vezette be az érintkezés nélküli kiszállítást.

WOLT érintésmentes rendelés és kuponkód

Ez azt jelenti, hogy a szokásos, előre kifizetett rendelés mellett most már a futárral sem kell találkozunk, csupán lerakja a futár az ételt az ajtó elé, és elmegy. A futárt a Wolt rendszerén keresztül követhetjük, így nem veszélyeztetjük vele egymást az esetleges oda-vissza megfertőzéssel még a kiszállításkor sem.

Az applikációnk legfrissebb verziójában rendelésed kérheted úgy is, hogy a futárral egyáltalán ne kelljen találkoznod. Kiszállítjuk akár küszöbre/ablakpárkányra/kilincsre helyezve is az ételed. Ehhez csak annyi kell, hogy a rendelésedet összegző felületen az érintkezés nélküli kiszállítás kérdésnél a csúszkát igen-re állítod, amit a fenti képen is látsz, majd beírod a futárnak szóló komment mezőbe a címednél, hogy pontosan hol hagyja az ételt. A rendelésed könnyedén nyomon tudod követni az appon vagy a weboldalon, így látod, hogy mikor érkezik meg az étel, és ki tudsz menni érte. Ha bekapcsolod a push értesítéseket, akkor jelezzük is, hogy megjött az ételed, így nem fog kihűlni. 🍽

Frissítsd az appot a legújabb verzióra és kérd a kiszállítást érintkezés nélkül akár már a mai nap! 🚲🛵🚗

Ahogy eddig is, úgy most is a SZIFON kupon kóddal 1000Ft-ot kapsz az első rendelésedkor, így érdemes kihasználni a Wolt lehetőségeit.

Wolt Delivery: Food and more
 • Wolt Delivery: Food and more
 • Méret: 144.04 MB | Verzió: 3.26.2
 • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. gunar says:

  Igen ez tök jó kezdeményezés, csak ugye ez fránya vírus úgy lett megcsinálva (szvsz) , hogy elvan a felületeken is eléggé sokáig, pl műanyagon akár 9 napig is, papíron 5+ napig is. Szóval ezzel elleszünk még egy darabig ahogy egyelőre várható. Persze mindent nem lehet állandóan fertőtleníteni, aminek be kell következni adott ember életében az be is fog, nagy valószínűséggel . Az élő példa ha igaz a hír, akkor egy 103 éves nő is meggyógyult már 6 nap alatt Kínában, ami ugye a csodák országa volt és az is marad :grinning: .
  Az jobban megnyugtatná az embereket ( talán felelőtlenebbé is tenné) ha lenne rá tuti gyógymód.

 2. jeromos says:

  Sziasztok.
  Arról lehet tudni valamit, hogy a 17 kerbe mikortól szállítanak?

 3. rgbx says:

  Pontosítanék annyiban, hogy erről az új vírusról még nem volt ilyen irányú vizsgálat. Csak a SARS (az első) és MERS viselkedése alapján következtetnek, hogy ez is valami hasonló lehet, mivel ez is nagyjából olyan kinézetű kórokozó. És ha jól emlékszem arra a bizonyos tudományos cikkre, akkor nem is minden műanyagon, csak egy bizonyos műanyagon és nem minden papíron, csak nedves papíron maradhat annyi ideig fertőzőképes.
  És a kajásdobozt le lehet fertőtleníteni, mielőtt hozzányúlsz, az nem túl nagy felület. De rendelhetsz 9 nappal előre is. :wink::smiley:

 4. gunar says:

  Jó ezek valóban a régebbi vírusokra vonatkozó adatok, de miért lenne ez kevésbé életképes. Na meg ilyenkor azért illő a legrosszabb verzióra gondolni, ameddig konkrétan erre nincsen vizsgálati eredmény.
  Majd kiderülnek a dolgok 1x, mert olyan még ugye nem volt sosem, hogy ne legyen valahogy. :roll_eyes:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!