fbpx Skip to content

Az iOS 11 egyik újdonsága volt a teljesen megújult App Store, amiben helyet kapott a Ma fül, ahol az Apple rendszeresen összegyűjt néhány hasznos alkalmazást egy történetbe.

Miután elképzelhető, hogy nem nézed minden héten az App Store Ma fülét, úgy döntöttünk, hogy az érdekesebbeket átemeljük ide is. Mai sztorink a “Nagyszerű játékok kontrollerhez”.

Az iOS 13 és az iPadOS 13 operációs rendszerek segítségével néhány koppintással iPhone-odhoz vagy iPadedhez csatlakoztathatod a PlayStation DualShock 4, az Xbox Wireless és az MFi-kontrollereket. Ezek lehetnek akár az XPRO-tól megvásárolható iPega kontrollerek is, amikről korábban már írtunk.

Íme szerkesztőink kedvenc, kontrollerrel játszható játékai.

GRIS

Békés, már-már meditatív élményben lehet részed, ahogy az elképesztően gyönyörű tájon ugrálva igyekszel megoldani a fejtörőket, és felfedezed a GRIS világát.

Itt nem leselkednek rád veszélyek, így saját tempódban térképezheted fel a megható történetet.

[appstore id=”1445379072″]

NBA 2K20

Ha egy kívülálló egy pillantást vet az iPhone-odra vagy iPadedre, miközben ezzel a játékkal játszol, könnyen összetévesztheti egy valódi NBA-meccsel. Az igazi közvetítésekre hajazó minőségnek és a hihetetlenül élethű grafikának köszönhetően az NBA 2K20 a lehető legrealisztikusabb sportszimulációs játékok egyike.

Az NBA 2K20 nemcsak vizuális szempontból lenyűgöző, a kontrollerrel való játékélmény is nagyszerű.

[appstore id=”1471692155″]

Dead Cells

Eszeveszett küzdelem, fegyverek armadája és kőkemény csaták jellemzik ezt az ügyes akció-platformert. Folyton változó, felfedezésre váró várával és megfejtendő titkaival jó darabig el fogja űzni az unalmad.

[appstore id=”1389752090″]

Hyper Light Drifter

Ez a gyönyörű, retró stílusú kalandjáték díjak és elismerések egész sorát zsebelte be a PC-n és konzolon való megjelenése óta, és nem véletlenül.

Ne tévesszen meg a csinos külső: a pompásan ragyogó pixelek alatt mély harci rendszer rejlik, amely kardforgatást, lövöldözést és kőkemény ellenségeket elegyít.

Felfedezésre váró titkos helyek széles tárháza késztet majd arra, hogy újra és újra visszatérj a játékhoz.

[appstore id=”1453875289″]

Wonder Boy: The Dragon’s Trap

A Sega Master System klasszikusának hiteles feltámasztásában a névadó hős gigantikus sárkányokat kaszabolva próbálja visszaszerezni emberi alakját.

Miközben új helyeket ismersz meg a térkép rejtett zugait bejárva, és szörnyeket pusztítasz, mindenféle bestia formáját öltöd majd magadra.

A The Dragon’s Trap a platformjátékok, a felfedezés és a káprázatos kézzel rajzolt grafika kombinációja.

[appstore id=”1442204561″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok