fbpx Skip to content

1917 óta (Magyarországon csak 1948 óta) március 8. a nemzetközi nőnap, ami a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja. Az Apple Watch tulajdonosoknak Cupertinóban egy újabb kihívással és a teljesítése után járó jelvénnyel és matricákkal készültek, hogy ezzel hívják fel a figyelmet az egészséges és sportos életmódra.

Ez a kihívás idén sem nem tartozik a nehezen teljesíthető kihívások közé, ugyanis csak egy feltétele van: végezz egy legalább 20 perces gyalogló, futó vagy kerekesszékes edzést. Ezeket a gyakorlatokat lehet az Apple Watch Edzés alkalmazásában is rögzíteni, de bármi más olyannal is, ami az Egészség alkalmazás be tudja írni az adatait. Korábbi években vagy legalább egy mérföldet vagy ennek megfelelő kilométeres távot kellett teljesíteni, vagy egyszerűen csak megduplázni a mozgás (piros) gyűrűt.

A kihívás teljesítése után, ahogyan már megszokhattuk, nemcsak egy három dimenziós jelvényt kapunk, hanem három, animált iMessage matricát is, amelyek ezúttal a nőnaphoz passzoló lilás-rózsaszínes színvilágban pompáznak. Az Apple Watch kihíváson túl Apple Music playlisttel, App Store-sztorival, női programozók alkalmazásaival és az alábbi videóval készültek Cupertinóban:

Te szoktad teljesíteni ezeket a különleges kihívásokat?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok