Shot on iPhone: Utazás a Tűz-völgybe

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az iPhone 11 és 11 Pro hátlapi kamerák terén nagyot újított az ultraszéles látószögű kamerával.

Ennek bemutatására az Apple ismét feltöltött egy videót a YouTube csatornájára a „Shot on iPhone” kampánya keretén belül. Ezúttal a Las Vegas-tól 50 mérföldre található Tűz-völgybe látogatunk el.

A videó leírása:

Nézd meg, hogy az iPhone 11 Pro hogyan rögzítette ezt a rendkívüli 4K videót ultraszéles látószögű kamerájával a Tűz-völgy mélyén. Las Vegas-tól 50 mérföldre találhatóak egy gigászi geológiai folyamat maradványai. 200 millió éven át formálta a szél és a víz, ez a kő óceánja, a tűz völgye.

Zene: Holly Herndon-tól a “Frontier”

Természetesen ha ezután veszel egy iPhone 11 Pro Max-ot, azt remélve, hogy kézből fotózva ilyen szép lesz a körút is, akkor valószínűleg csalódni fogsz. Az Apple ilyenkor profi stábot bíz meg egy videó készítésével, akik állványokkal és extra lencsékkel segítik ki a telefonokat.

Neked hogy tetszett az Apple legújabb videója?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. 1:14-nél fura a lencsék tükörképe.
    De talán a hitelesség miatt szándékosan hagyták benne.

  2. novisz says:

    Szegény teknőc…

  3. pAnk says:

    Engem kifejezetten zavar. És vajon ,hogy került oda? Mi az a felület amin tükröződik?

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!