Miféle “X generációs” termékekről árulkodik a Target adatbázisa?

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Target áruházlánc raktárkészletének adatbázisában egy rakás új Apple termék tűnt fel, amiből arra következtethetünk, hogy a cupertinói cég sűrű márciust tervezett számunkra.

Az adatbázisban ismeretlen AirPods, Apple TV, iPod touch és új Apple Watch szíjak is megtalálhatóak, nézzük meg, hogy mik lehetnek ezek!

Target dolgozók Jon Prosser YouTuberrel vették fel a kapcsolatot annak kapcsán, hogy érdekes Apple cuccokat találtak a raktárkészlet listájában.

Először egy „Apple Airpods (X Generation)”-ről tájékoztatták, ami 399 dollárba fog kerülni. Az X, ahogy azt majd a lenti kiszivárgásokon is láthatjuk, valószínűleg azt jelöli, hogy a Target még nem tudja pontosan, hogy hogyan fogja majd az Apple hívni ezeket a termékeket.

Később találtak új iPadeket, „Apple TV Gen X”-et, „ Apple Watch Series X” óraszíjakat és új, X generációs iPod touch-ot is.

Az árazások nagyjából stimmelnek ezeknél a termékeknél, az új Apple TV annyiba kerül, mint jelenleg a 32GB-os, 4K-s modell, az iPod touch pedig annyiba, mint a mostani 256 GB-os modell.

Az Apple legutóbb 2017 szeptemberében adott ki új Apple TV-t, az iPod touch pedig nagyon rég kapott igazi frissítést (noha igaz, hogy a specifikációját kicsit javították tavaly májusban), így izgalmas belegondolni, hogy ilyesmikre is számíthatunk az Apple-től idén.

Természetesen az is elképzelhető, hogy a Target nem rendelkezik semmi belső infóval és csak találgatnak vagy mindössze a saját adatbázisukat alakítják át.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. jeromos says:

  Új hagyományos kialakítású airpods nem várható?

 2. Jadeye says:

  semmit nem lehet tudni.

 3. Pedig direkt megjelenéskor megvettem az iPodot hogy egy darabig ugy sem frissül. :face_with_symbols_over_mouth:

 4. Szanya says:

  Azon agyalok, hogy kiváltható- e egy SIM nélkül használt SE egy új iPoddal. :thinking:

 5. Nem látom okát, hogy miért ne. Én például egy régi SIM nélküli iPhone 5S-t használok iPodnak. Ha oda működik, akkor vissza is.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!