fbpx Skip to content

Máris véget ért volna 2020? Az Apple készített egy Apple Music lejátszási listát, amiben megtalálod a legtöbbet hallgatott zenéid.

Miután a naptárban ellenőrizted, hogy még nincs december, ne gondold, hogy mindez őrültség lenne, mert az Apple tényleg lehetővé teszi, hogy lejátszási listát csinálj 2020-as szokásaidból, annak ellenére, hogy ezzel tavaly megvárták az év utolsó előtti hónapját.

Federico Viticci, a MacStories szerkesztője vette észre először és gyorsan meg is osztotta Twitteren, hogy az Apple elérhetővé tette a Replay 2020 lejátszási listát:

A 2020-as Replay lista persze nem meglepetés azoknak, akik figyelték a Replay 2019 megjelenésekor kiadott Apple nyilatkozatot, melyben a cég azt vezette fel, hogy 2020-ban az Apple Music segíteni fog visszaemlékezni múltbeli kedvenceinkre és közben folyamatosan fejlődik majd az ízlésünkkel együtt.

Ha minden igaz, a Replay 2020 lejátszási lista minden vasárnap frissülni fog az aktuális, 2020-as zenehallgatási szokásaid alapján, egészen 2020 december 31-ig.

Ezzel az Apple a Spotify Wrapped funkciójára kínál választ, ami hasonlóan elemzi az aktuális éved szokásait, de annál előadók, dalok, műfajok és egyéb szempontok alapján is lehet rendezni, míg az Apple Music csak a top 100 hallgatott számod mutatja meg.

Ha szeretnéd megnézni, hogy eddig hogy alakul 2020-as éved, bökj ide és add hozzá iCloud-zenekönyvtáradhoz a Replay 2020 lejátszási listát az Apple Music béta webalkalmazásán keresztül.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!