Új videó mutatja be az iPhone 11 kamerájának éjszakai képességeit

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple a napokban feldobott egy rövidke videót YouTube csatornájára, ami az iPhone 11 és 11 Pro modellek kamerájának éjszakai módjára koncentrál.

A videóban több olyan képet is láthatunk, amiket az Apple már felhasznált az iPhone 11 bemutatóján is, ennek ellenére érdemes lehet vetni rá egy pillantást.

Aláírásként az Apple ezt adta meg:

Készíts természetesebben kinéző képeket rossz fényviszonyok közt az iPhone 11 és iPhone 11 Pro éjszakai módjának köszönhetően.

Az aláfestő zene pedig a „We Only Come Out at Night” a Smashing Pumpkins-tól.

Az iPhone 11 egyik nagy újdonsága, hogy sötétben, rossz fényviszonyok közt is tud jó képeket készíteni, így nem meglepő, hogy erre is koncentrál az Apple a telefon marketingjében.

Neked hogy tetszik az új videó?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. A végén: “Additional hardware and software used.” -> gimball , tripod, Lightroom után ilyet is ki lehet belőle hozni.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!