Shot on iPhone: Powder

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple egy újabb téli videóval lepett meg minket, mely az iPhone 11 Pro kamerájának képességeit emeli ki.

A videóban hódeszkázókat figyelhetünk meg és nem is akármilyeneket, hanem igazi profikat. Természetesen az iPhone 11 Pro kamerájához az ilyesmi illik igazán.

”A Winter X Games hódeszka verseny négy résztvevőjét (Red Gerard, Danny Davis, Kimmy Fasani és Ben Ferguson) nézhetjük meg, amint a szűzhó fedte Baldface Lodge lejtőit fedezik fel British Columbia-ban” – írja az Apple a videó YouTube leírásában.

A Baldface Lodge kicsivel több mint 2 kilométer magasan helyezkedik el a Selkirk hegységben. Megközelíteni egyáltalán nem gyerekjáték, általában hójáróval vagy helikopterrel juttatják fel a csúszni vágyókat.

A felvétel különlegessége, hogy négy különböző szemszögből lett rögzítve:

  • a légi felvételeket helikopterről/drónról készítették
  • voltak rögzített pontok a pályákon
  • a hódeszkázók is tartottak a kezükben iPhone 11 Pro-kat
  • valamint a hódeszkázókra is volt rögzítve egy másik iPhone 11 Pro

A videóból egyértelműen látszik, hogy hozzáértő kezekben csodákra képes az iPhone 11 Pro kamerája, de a teljes képhez hozzátartozik, hogy ezen rengetegen dolgoztak, valamint a telefonok profi stabilizálást és extra lencséket is kaptak feladatuk ellátásához.

Épp ezért ha kézből próbálsz hasonló felvételeket elkészíteni, lehet, hogy közel se lesz ennyire impresszív a végeredmény.

Ennek ellenére jók ezek a videók az Apple-től, mert megmutatják, hogy hozzáértők számára rengeteg kiaknázható lehetőség van egy iPhone 11 Pro-ban.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Put2 says:

    Végre nem egy erőltetett Apple reklám mint amik eddig szinte mindig megjelentek!

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!