Alkalmazásajánló: DoubleTake by FiLMiC Pro

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A FiLMiC a napokban kiadta a DoubleTake alkalmazást, mellyel egyszerre több kamerával is tudsz videót felvenni a támogatott készülékeken – ráadásul ingyenesen.

Ezt az appot (illetve egy korábbi változatát) használta az Apple tavaly szeptemberben az iPhone 11 Pro bemutatóján, hogy megmutassák az új telefon kamerájának kiaknázatlan lehetőségeit.

Az alkalmazásban egyszerre láthatod mind a négy kamera képét, és választhatsz, hogy melyik kettőt szeretnéd ezek közül rögzíteni is.

A rögzített felvételnél válthatsz a kamerák közt, készíthetsz osztott képernyős változatot és kép-a-képben módú variánsra is van lehetőséged.

Jelenleg a kimenet 1080p, és a felhasználók válthatnak 24, 25 és 30 fps között is.

A többkamerás felvételhez alkalmazás iPhone XR-t, XS-t, XS Max-et illetve az iPhone 11 családot követeli meg és iOS 13 szükséges hozzá.

Doubletake by FiLMiC Pro
  • Doubletake by FiLMiC Pro
  • Méret: 12.87 MB | Verzió: 2.0.2
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Ez jó kis app. Nem mintha minden nap használnám de már régóta keresek ilyet. Eddig jailbreakkel lehetett ilyet csinálni.

  2. Szerintem gáz, hogy csak az “új” iphone-okon megy a többkamerás mód. A régebbi modellekkel ne fotózz/videózz?

  3. Lehet fotózni és videózni, csak nincs meg hozzá a hardver, ami képes egyszerre használni a kamerákat.

  4. Czo says:

    A speckok alapjan en inkabb azt gondolnam, hogy a hardveres video enkoder egyszerre csak egy streamet tud enkodolni. Tehat szoftveresen, CPU izzaszto modon, meg lehetne csinalni.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!