fbpx Skip to content

Amikor először olvastam a hírekben, hogy frissült az Apple „Jobs” oldala, azt hittem, hogy a cég 2011-ben elhunyt volt vezérigazgatójának emléket állító oldalról van szó.

Valójában azonban ez most az Apple karrier lapja, az apple.com/jobs alolal, ahol mostantól színes és animált céglogókkal csábít magához a cupertinói vállalat.

Az oldal természetesen továbbra is arra szolgál, hogy az Apple új alkalmazottakat toborozzon, de a tetején lévő videó egy kicsit a filozófiájukba is betekintést enged:

Az állandó kezdőknek, akik hamisan és elcsúszva énekelnek. Azoknak, akik nem tartják magukat a hagyományokhoz, nem érdeklik őket a szabályok és újjászületnek minden új felfedezéskor. Azoknak, akik ébren is álmodoznak, este is álmodnak és látják a jövőt. Azoknak, akik meglátják a zöld milliónyi különböző árnyalatát egy füves réten. Kiknek napjai tényekkel megoldhatatlan rejtélyekkel teli. Többre vagy képes, mint azt gondolnád… És mi szívesen látunk!

A szöveg hangulatában az Apple egykori „Think Different” kampányára emlékeztet, így könnyen éleszthet fel nosztalgikus érzelmeket a régebbi Apple rajongókban.

Neked hogy tetszik az Apple újratervezett karrier oldala?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok