fbpx Skip to content

A Spotify kiadott egy érdekes webalkalmazást, mellyel szeretett háziállatodnak készíthetsz egy lejátszási listát.

A webalkalmazás csak akkor működik, ha kutya, macska, hörcsög, iguána vagy madár a háziállatod, emiatt sajnos nem tudtam tesztelni a teknősbékámon ??, de azért nézzük meg, hogy pontosan miről is van szó.

A Spotify Pet Playlist oldalán az alábbi lépések végrehajtásával juthatsz el egy tökéletes lejátszási listához, amit a háziállatod és te egyaránt imádni fogsz:

  1. válaszd ki az állatod faját
  2. állítsd be, hogy egy nyugodt ↔︎ energikus skálán hol helyezkedik el
  3. állítsd be, hogy mennyire félénk ↔︎ barátságos
  4. állítsd be, hogy mennyire közönyös ↔︎ kíváncsi
  5. tölts fel róla egy képet és add meg a nevét

Ezután a Spotify máris generálni fog neked egy lejátszási listát, ami egyaránt passzol a te és a háziállatod stílusához.

A kész lejátszási listát ezután megoszthatod Facebookon, Twitteren vagy Instagramon bejegyzés és történet formájában is. Természetesen a meghallgatásra is van lehetőség – de mit ér az egész, ha nem osztod meg barátaiddal, hogy milyen aranyos a kedvenced egy Spotify lista borítóján?

Megkértem egy macskás barátomat, hogy tesztelje az oldalt, de ő annyit mondott, hogy az ő cicusa egyáltalán nem szereti a zenét, mert amellett nem tudja átaludni az egész napot.

Te kipróbáltad már a Spotify Pet Playlist webalkalmazását? Ha igen, hogy tetszett a végeredmény?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.