fbpx Skip to content

Az iOS 11 egyik újdonsága volt a teljesen megújult App Store, amiben helyet kapott a Ma fül, ahol az Apple rendszeresen összegyűjt néhány hasznos alkalmazást egy történetbe.

Miután elképzelhető, hogy nem nézed minden héten az App Store Ma fülét, úgy döntöttünk, hogy az érdekesebbeket átemeljük ide is. Mai sztorink a “Pingvinek előnyben”, ami a Penguin Isle nevű játékot mutatja be.

Kalandvágyó pingvinek kerestetnek, akik új életet kezdenének a Penguin Isle névre hallgató, fagyos jéghegyen!

Jelenleg csupán egyetlen pingvin él ezen a lebegő jégtömbön, aki igazán örülne annak, ha jó pajtásokra lelne.

A Penguin Isle dermesztően jó hangulatot áraszt.

Bőséges az utánpótlás halból – elvégre mégiscsak a Déli-sark kellős közepén vagyunk. A kijelölt halászhelyeken bátran begyűjthetjük a zsákmányt.

A halászattal egyben a sziget aranykészletét is megnöveljük, ami fontos kelléke annak, hogy ez a jeges királyság tovább növekedhessen, és olyan élőhelyekkel bővüljön, mint például a virágoskert, az albatroszfészek vagy az iglutábor.

A Penguin Isle annál jobban virágzik, minél több pingvin költözik ide. Még egy vidámpark is működik ezen a helyen, ami felhőtlen szórakozást kínál!

Az új élőhelyek pingvinfajok széles választékának kínálnak tökéletes életteret. A császárpingvintől az Adélie-pingvinig minden fajt szívesen látunk itt. A környezet ideális a fiókák felnövekedéséhez, miközben szabadon totyoghatsz, tollászkodhatsz és hógolyózhatsz. A Penguin Isle-on mindenki kedvére pihenhet és meditálhat.

Emellett rengeteg mókás elfoglaltság is vár rád, így például víz alatti kamerával készíthetsz fényképeket – vállalkozz egy frissítő csobbanásra, hogy lásd, mi rejlik a sziget alatt.

Reméljük, te is csatlakozol hozzánk a Penguin Isle-on, a Déli-sark legkiválóbb jeges lakóhelyén.

[appstore id=”1474314811″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok