fbpx Skip to content

Az iOS 11 egyik újdonsága volt a teljesen megújult App Store, amiben helyet kapott a Ma fül, ahol az Apple rendszeresen összegyűjt néhány hasznos alkalmazást egy történetbe.

Miután elképzelhető, hogy nem nézed minden héten az App Store Ma fülét, úgy döntöttünk, hogy az érdekesebbeket átemeljük ide is. Mai sztorink a “Másolás és beillesztés haladóknak”, ami a Copied alkalmazást mutatja be.

A Copied alkalmazással a legtöbbet használt képeid, GIF-fájljaid és szövegrészleteid mind néhány koppintásra lesznek tőled, függetlenül attól, hogy iPhone-odat, iPadedet vagy Mac számítógépedet használod éppen.

A Copied widget használatával még gyorsabban elérheted a vágólapra helyezett szövegrészleteket és képeket.

A másolás és beillesztés funkciókat eddig is tudtad használni különböző iOS és macOS rendszerű eszközeiden, a Copied azonban ennél sokkal többre képes: használatával akár 1000 elemet is menthetsz a vágólapra, amelyeket ráadásul egy widgeten keresztül iPhone-odról vagy iPadedről, egy menüponton keresztül pedig Mac számítógépedről is elérhetsz.

Rendezd listákba a szövegeket, képeket és hivatkozásokat a könnyebb hozzáférhetőség érdekében.

A Copied vágólapján rendkívül egyszerű képeket, szövegeket és hivatkozásokat elhelyezni: csak másold ki őket, ahogy általában tennéd. (iPhone-on és iPaden a megosztás gombbal is elküldheted az elemeket a Copied alkalmazásba.) Az app ezután mindent importál a háttérbe, így később kiválogathatod, rendszerezheted vagy törölheted is az elemeket.

[appstore id=”1015767349″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok