fbpx Skip to content

Éjszaka ha nyomkodod az iPhone-od, akkor nem alszol. Ez szerintem olyan tény, amit senki se vitat.

Sajnos azonban néha az ember hajlamos még az ágyban is nyomkodni a telót, amikor már aludni kéne. Ebben segíthet a SleepTown, ahol az alvással töltött órákkal egy virtuális várost építhetsz fel.

Az almalap blogon jött velem szembe a SleepTown alkalmazás tesztje, és úgy gondoltam, hogy téged is érdekelhet, mert a telefonfüggőség valós probléma, ami sokakat érint.

A Seekrtech alkalmazása jelenleg 4,6 csillagos értékelésen van az App Store-ban 761 értékelés alapján, vagyis bőven elmondható, hogy egy olyan játékról van szó, ami sokaknak segített.

Egy kevéssé barátságos felületen meg kell adnunk, hogy mikor kell ágyba kerülni és mikor kell felkelni. Ezt követően már nincs más dolgunk, mint az első időpont előtt két órán belül jelezni az alkalmazásnak, hogy tudjuk, fellőtték a hálósipkát, a második előtti két órán belül pedig tudatni az iPhone-nal vagy iPaddel, hogy már ébren vagyunk. Ha időben jeleztünk, akkor reggel (felkelés után) kapunk egy véletlen épületet a városunkba. Ha nem, akkor csak egy romhalmazt.

Az alapvető alvásfigyelés mellett természetesen extrább funkciókkal is rendelkezik a SleepTown:

A sikeres napokon adót is szedünk, az adóból a felszabaduló jutalmak városi kiegészítőit – postaláda, pad… – vásárolhatjuk meg. Ezeket elhelyezhetjük a felső képen kedvünk szerint épülő városban. Nem egy Simcity, sőt, ahhoz képest, hogy egy gyereket kellene megfogni a játékkal, igen ronda a grafika.

A sikerekről képes az alkalmazás diagramokat is készíteni, ahol a kevesebb kütyünyomkodás sikeressége nyomon követhető hosszabb távon is.

Vajon elég lehet egy ilyen alkalmazás egy telefonfüggőnek? Fene tudja, mindenesetre egy próbát megérhet.

[appstore id=”1210251567″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. A Japán hadifoglyok építettek fejben városokat.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for White64GB Avatar for Szifon

Népszerű hozzászólások

  1. A Japán hadifoglyok építettek fejben városokat.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for White64GB Avatar for Szifon