fbpx Skip to content

Lecsengtek az ünnepek és a mindenféle, ezzel járó év végi kedvezmények is, de ez nem azt jelenti, hogy egy egész évet kell várni, hogy újra akciós áron vásárolhassunk. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy egy minden termékre kiterjedő akcióval nyitnák az évet, ami kivételesen most az Apple termékekre is vonatkozik, mégpedig 15% értékben.

Aki a hírlevelünkre korábban már feliratkozott, az már tegnap értesülhetett az aktuális akciónkról, de aki csak itt a Szifon.com-on szokott rólunk hallani, az se búsuljon, mert a kedvezmény mindenki számára elérhető mindenféle kuponkód nélkül. Nézzünk is meg pár népszerű terméket, amit lehet érdemes most beszerezni!

PITAKA szett

Utóbbi években elég nagy népszerűségre tett szert a Pitaka márka, hiszen az ultrakönnyű aramidból készült tokjaik úgy biztosítanak teljes védelmet a készüléknek, hogy nem teszik azt bumszlivá, nem válik otrombává a szép telefon. A gyártó tokjain kívül az autóstartóira és töltőire is érdemes egy pillantást vetni, mert a prémium minőség ezekre is igaz.

Apple Watch sebesség teszt

Apple Watch szíjakból szerintünk sosem lehet elég, hiszen nem minden ruhához és alkalomhoz illik ugyanaz a szíj, sőt sportolni se megyünk abban a szíjban, amiben mondjuk színházba, ezért érdemes lehet az új év során betárazni néhány új darabot. Nálunk aztán mindenfélét megtaláltok a sport szíjaktól kezdve a nejlon és bőr változatokon keresztül egészen a fém darabokig, több színben, több méretben. Nézzetek körül bátran.

A vezeték nélküli töltés egyre népszerűbb dolog, sőt, már olyan pletykák is vannak, hogy az Apple a Lightning csatlakozótól is meg akar szabadulni és csak kábel nélkül lehessen tölteni a telefonjaikat. Szerintünk erre még nem érett meg a világ, de arra igen, hogy az otthonunkat vagy a munkahelyünket felszereljük egy vezeték nélküli töltővel és ne kelljen többet bajlódnunk a kábelekkel. Nézzetek körül a Qi töltő kínálatunkban.

Minden, január 10-én éjfélig leadott rendelésre automatikusan 15% kedvezményt biztosítunk mindenféle kuponkód vagy értékhatár nélkül. Online és személyes vásárlásokra egyaránt érvényes az akció.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok