A Bloomberg szerint az Apple is ki fog állítani az idei CES-en

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden évben megrendezésre kerül a CES (Consumer Electronics Show), ami az utóbbi években a Las Vegas Convention Center épületében volt, és úgy néz ki, hogy idén az Apple is készít egy standot a kiállításra.

Állítólag a cupertinói cég a HomeKit- és Siri-kompatibilitással rendelkező eszközökre fog koncentrálni. De miért is nagy dolog ez?

Legutóbb az Apple 1992-ben állított ki a CES-en, amikor az akkori vezérigazgató, John Sculley bemutatta az első Newton PDA-t.

A nagy visszatérésről a Bloombergnél Mark Gurman írt, aki általában megbízható forrás szokott lenni, ha az Apple-ről van szó.

A CES programlistája alapján emellett az Apple-től Jane Horvath fog résztvenni azon a kerekasztal beszélgetésen, amin az adatvédelemről fognak eszmét cserélni január 7-én.

Nagy hardveres bejelentésre valószínűleg nem érdemes számítani, arra ott lesz az Amazon, a Google és a Samsung, akik mind ki fognak állítani valamit.

Ezek még érdekelhetnek:


Címkék:

Népszerű hozzászólások

  1. rXc says:

    Állítólag a cupertinói cég a HomeKit- és Siri-kompatibilitással rendelkező eszközökre fog koncentrálni. De miért is nagy dolog ez?

    Bejelentik hogy mostantól lesznek ilyenek? :joy:

  2. Ez az egész nem jó jel. Hisz jó cégeknek nem kell reklám.

  3. Nem kell ezt túlgondolni szerintem. Mivel a jövőben a Smart Home terén összefognak dolgozni a nagy cégek így szerintem nyilvánvaló, hogy az Apple is részt fog venni a CES-en és épp ezért csak a Homekittel jelenik meg.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!