fbpx Skip to content

Minden évben megrendezésre kerül a CES (Consumer Electronics Show), ami az utóbbi években a Las Vegas Convention Center épületében volt, és úgy néz ki, hogy idén az Apple is készít egy standot a kiállításra.

Állítólag a cupertinói cég a HomeKit- és Siri-kompatibilitással rendelkező eszközökre fog koncentrálni. De miért is nagy dolog ez?

Legutóbb az Apple 1992-ben állított ki a CES-en, amikor az akkori vezérigazgató, John Sculley bemutatta az első Newton PDA-t.

A nagy visszatérésről a Bloombergnél Mark Gurman írt, aki általában megbízható forrás szokott lenni, ha az Apple-ről van szó.

A CES programlistája alapján emellett az Apple-től Jane Horvath fog résztvenni azon a kerekasztal beszélgetésen, amin az adatvédelemről fognak eszmét cserélni január 7-én.

Nagy hardveres bejelentésre valószínűleg nem érdemes számítani, arra ott lesz az Amazon, a Google és a Samsung, akik mind ki fognak állítani valamit.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.