fbpx Skip to content

Minden évben megrendezésre kerül a CES (Consumer Electronics Show), ami az utóbbi években a Las Vegas Convention Center épületében volt, és úgy néz ki, hogy idén az Apple is készít egy standot a kiállításra.

Állítólag a cupertinói cég a HomeKit- és Siri-kompatibilitással rendelkező eszközökre fog koncentrálni. De miért is nagy dolog ez?

Legutóbb az Apple 1992-ben állított ki a CES-en, amikor az akkori vezérigazgató, John Sculley bemutatta az első Newton PDA-t.

A nagy visszatérésről a Bloombergnél Mark Gurman írt, aki általában megbízható forrás szokott lenni, ha az Apple-ről van szó.

A CES programlistája alapján emellett az Apple-től Jane Horvath fog résztvenni azon a kerekasztal beszélgetésen, amin az adatvédelemről fognak eszmét cserélni január 7-én.

Nagy hardveres bejelentésre valószínűleg nem érdemes számítani, arra ott lesz az Amazon, a Google és a Samsung, akik mind ki fognak állítani valamit.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for rXc rXc says:

    Állítólag a cupertinói cég a HomeKit- és Siri-kompatibilitással rendelkező eszközökre fog koncentrálni. De miért is nagy dolog ez?

    Bejelentik hogy mostantól lesznek ilyenek? :joy:

  2. Ez az egész nem jó jel. Hisz jó cégeknek nem kell reklám.

  3. Nem kell ezt túlgondolni szerintem. Mivel a jövőben a Smart Home terén összefognak dolgozni a nagy cégek így szerintem nyilvánvaló, hogy az Apple is részt fog venni a CES-en és épp ezért csak a Homekittel jelenik meg.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for rXc Avatar for White64GB Avatar for Szifon Avatar for 83miki83