Karácsonyi ajándékok az Apple-től az App Store-ban december 24. és 29. között

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple karácsonyi ajándékozást tart az App Store-ban december 24 és 29 közt.

Az első ajándék már fenn is van az áruházban, nézzük meg, hogy miről van szó!

A mai meglepetés a Looney Tunes World of Mayhem, mellyel újjáélheted kedvenc mesehőseid rivalizálását.

Az Apple így ír róla:

Tapsi Hapsi vs. Elmer Fudd. Szilveszter vs. Csőrike. A legendás mesehősök rivalizálását éleszti fel a Looney Tunes World of Mayhem többjátékosos módja, és egyszerűen nem lehet neki ellenállni.

Gyűjtsd össze kedvenc meséid szereplőit, és vesd bele magad a mókás párbajokba. Játszhatsz szólóban a kampánymódban, vagy farkasszemet nézhetsz más online játékosokkal a kompetitív módban. Ja, és az építkezés szerelmeseiről sem feledkeztünk meg: most megépítheted saját Toontown városod!

Csak ma különleges ajánlatunk van számodra, hogy könnyebben bolondos hangulatba kerülj: a 20 drágakövet és egy aranyjegyet tartalmazó Holiday Boost Pack a sztenderd árból való 60%-os kedvezménnyel lehet a tiéd.

Lehet, hogy ez egy gyönyörű barátság kezdete.

Kellemes ünnepeket!

Looney Tunes™ World of Mayhem
 • Looney Tunes™ World of Mayhem
 • Méret: 339.44 MB | Verzió: 38.0.1
 • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Vajon milyen kedvezményekkel és meglepetésekkel készül az Apple a többi napra?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Bob says:

  Tehát kapunk egy free to play játékot? :sweat_smile:

 2. Jadeye says:

  nem.

  Csak ma különleges ajánlatunk van számodra, hogy könnyebben bolondos hangulatba kerülj: a 20 drágakövet és egy aranyjegyet tartalmazó Holiday Boost Pack a sztenderd árból való 60%-os kedvezménnyel lehet a tiéd.

 3. Bob says:

  Ez így mindjárt más:D De szerintem tudod miről beszélek, kapsz pár credit-et hogy behúzzanak egy free to play játékba, rendkívül figyelmes…ez nem ajándék.

 4. Jadeye says:

  ajándék lónak ne nézd a fogát? senki sem kényszeríti az Apple-t arra, hogy adjon egy ilyen kedvezményt. ha nem érdekes számodra, akkor ne vedd igénybe. szerintem felesleges fennakadni ezen.

 5. Bob says:

  Ez nem fennakadás, csak egy megjegyzés. Szerintem ez egy szar ajándék, még akkor is ha ingyen van, mert valójában ez egy csúnya húzás.

 6. Egyetértek Bobbal. De hát sokakat behúznak a csőbe, úgyhogy üzleti szempontból nem rossz húzás

 7. Jadeye says:

  @kovacsszandra hát de mivel húznak be a csőbe? sehol nem írnak olyat, hogy ingyenes lenne. szerintem ez akkor lenne csőbehúzás, ha sehol nem írnák le, hogy valójában valamit fizetni is kellene, aztán addig nem engedne tovább, ameddig nem fizetsz. na az tényleg szemét dolog lenne. de így, hogy előre tudhatod, hogy ez csak egy kedvezmény, szerintem teljesen egyértelmű a dolog. ha pedig játszik valaki az adott játékkal, és képes fizetni az ilyen virtuális valutákért, azoknak pont kapóra jön, hogy ennyivel olcsóbb. (más kérdés, hogy én amúgy nem fizetnék ilyesmiért.)

 8. Bob says:

  De ez nem így működik:) Te ezzel lehet hogy mind tisztában vagy, de a nagy többség nem, ők csak azt látják, hogy kaptak valamit, aztán mikor az a credit elfogy, akkor vakarja a fejét, hogy most miért nem haladok olyan gyorsan, na vegyünk akkor credit-et, mert azzal milyen gyorsan haladtam, bumm, az egész el is érte a célját. Mert ne legyünk naivak, itt ez a cél, hogy kedvet kapj a vásárláshoz.

 9. Jadeye says:

  nem értem, le van írva világosan, ami csak kedvezmény, és nem ingyenes, és természetesen még külön fizetési panel is felugrik az összeggel. mi az, ami ebből valakinek nem világos?

 10. Bob says:

  Csodálkozom, hogy nem érted. Hát ide is néha olyan kérdéseket kaptok, hogy a fejem fogom, el magyaráztok olyan dolgokat amiket már 5 éve is ciki volt nem tudni az okos telefonos világban, erre te most azon csodálkozol, hogy valakit be lehet egy ilyen trükkel húzni egy free to play játékba? De még ha nem is érted, hogy ez hogyan lehetséges, szerinted mi a célja ennek az egész “becsalogatásnak”? Szerintem nem a karácsonyi szeretet, abba csak csomagolták :slight_smile:

 11. Jadeye says:

  de én nem vitattam a freemium modell “szépségét”. viszont szerintem az Apple jelenlegi akciójának semmi köze ahhoz, hogy téged becsalogasson egy ilyen modell alá. szerintem akkor lehetne ezt becsalogatásnak mondani, ha ingyen lenne az adott virtuális pénz, hiszen arra még azok is harapnának, akik amúgy eleve nem hajlandóak fizetni semmi ilyenért – viszont az, hogy valamennyit fizetni kell, már eleve meghúz egy határt.

 12. Bob says:

  Lehet. Én egy fizetős játéknak féláron vagy ingyen jobban örültem volna, ez olyan ‘meh’, adunk is meg nem is.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!