fbpx Skip to content

Egy hét és itt a Karácsony, de tényleg. Most jön az igazi ajándék-vadászat, mindenki gyorsan még próbál a szeretteinek készíteni valamit vagy beszerezni, hogy még időben a fa alá kerülhessen. Javasoljuk, hogy aki tőlünk szeretne valamilyen kütyüt vagy kiegészítőt rendelni, az még ma adja le a rendelését, különben már nem tudjuk garantálni, hogy a futár időben odaér.

Természetesen ez a személyes átvételű termékekre nem vonatkozik, hiszen most szombaton is nyitva leszünk, hogy mindenki biztosan át tudja venni a csomagját, de érdemes arra figyelni, hogy inkább készleten lévő termékekben gondolkozzatok. Amennyiben valakinek még nincs ötlete és a karácsonyi tippjeink se segítettek, akkor jó szívvel tudjuk ajánlani az egyik kedvenc márkánk, a Spigen termékeit, amelyekre egészen december 25-ig 20% kedvezményt biztosítunk.

  

Évek óta a készülékeinkhez mi is beszerzünk legalább egy Spigen tokot, hogy biztonságban tudhassuk a külső behatások ellen. Idén se volt másképp és jó szívvel tudjuk ajánlani az iPhone 11 modellekre bármelyik tokot. Természetesen egy jó tok mellé egy üvegfólia is dukál a teljes védelem érdekében, és szerencsére a gyártó kínálatában van olyan, ami a kijelző peremét is védi. Természetesen az iPadek se maradhatnak ki a sorból, ha védelemről van szó.

Spigen lightning kábel

A Spigen kiváló minőségét tokjaikon keresztül már hosszú évek óta ismerjük, de szerencsére több éve beléptek már az egyéb kiegészítők piacára is, így például ha valaki töltőket keresne, mint például kábel, fali vagy akár vezeték nélküli töltőket, akkor ezeket is nyugodt szívvel tudjuk ajánlani.

A Spigen az Apple Watch és AirPods tulajdonosokra is gondolt, és őket is ellátta néhány kiváló minőségű kiegészítővel. Aki félti az óráját, akár a hétköznapokban, akár extrém körülmények közt vagy épp egy új szíjat keres hozzá, az pörgesse át az Apple Watch kiegészítőink sorát. Amennyiben pedig valaki attól fél, hogy elhagyja az AirPods tokját vagy épp magát a fülhallgatókat, akkor ezekre is nyújt megoldást a Spigen.

Ne feledd, hogy a 20% kedvezmény december 25-ig minden a kínálatunkban elérhető Spigen termékre érvényes. Amennyiben pedig még a fa alatt szeretnéd tudni a csomagod, akkor még ma add le a rendelésed!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok