fbpx Skip to content

Nyáron meghirdettük a fennállásunk eddigi legnagyobb akció sorozatát, amit akkor ‘Fesztivál kijelző csere akció’-nak hívtunk, de a hatalmas népszerűségének köszönhetően az ősz beköszöntével sem zártunk le. Az iPhone 5 és az iPhone XS Max közti összes telefonban a mai napig akár 40%-os kedvezménnyel tudtok kijelzőt cseréltetni, de úgy gondoltuk, a karácsony közeledtével rátennénk erre még egy lapáttal.

Az iPhone 6 készülékek kijelző cseréje a következő két hétben további kedvezményt élvez és most az eredeti ár mindössze 50%-ért cseréltethetitek ki a pókhálósra tört vagy becsíkozódott kijelzőiteket.

Az iPhone 6 egy öreg harcos már a mobilok piacán, hiszen 2014 szeptemberében látta meg a napvilágot, ami ebben az iparágban sok időnek számít. Lehetséges, hogy nem egy mai készülékről van szó, de mégis meghatározó eleme az iPhone-ok történetének, hiszen ennél a modellnél nemcsak függőlegesen nőtt a kijelző, hanem vízszintesen is.

Szervizünk fennállása óta valószínűleg ezt a kijelzőtípust cseréltük a legtöbbször, az pedig több mint valószínű, hogy mi cseréltük a legtöbb ilyet Magyarországon. Ezek után nem tűnhet nagyképűségnek, ha azt mondjuk, értünk hozzá. Egyszerű javításnak tűnik, de a nehézségét nem a javítási folyamatban kell keresni.

A piacon lévő kijelzők minőségi problémái komoly gondokat okoznak a vásárlóknak, ár alapján sajnos már nem lehet egyértelműen dönteni. Forgalomban van nagyjából 10 féle kínai kijelző, mindegyiket más problémára fókuszálva gyártották. Sajnos tipikus kínai szokásként egyik sem igazán sikerült tökéletesre. Van, amelyiknél a keret kiáll a telefonból, vagy épp a kijelző színhelyességével vannak komoly gondok, de a hiba sokszor ott jelentkezik, ahol mi biztos nem is számítanánk rá. Egy komoly szerviz nem engedheti meg magának, hogy ilyenekkel dolgozzon, mert így nem lennének visszatérő vásárlóink. Fontos megjegyeznünk, hogy nálunk, az iSamuraiban kizárólag gyári érintővel és LCD-vel felszerelt előlapokat szerelünk be nektek, nem pedig olcsó, kínai, rossz minőségű darabokat.

A választás nehézségét tehát levesszük vásárlóink válláról. Ha bíztok bennünk, megkapjátok a legjobb minőségű alkatrészeket, ráadásul akcióink ideje alatt a lehető legjobb áron kínáljuk a cserét. Érdekel, hogy milyen alkatrészekkel, hogyan dolgozunk? Nézd meg az oldalunkon!

Az elkövetkező két hétben (december 29-ig) az iPhone 6 tulajdonosoknak szeretnénk segíteni azzal, hogy kedvezményes áron cseréljük a meghibásodott, betört előlapot (érintőüveget, LCD-t, képernyőt, kijelzőt, mindegy, hogy hívjuk, mind ugyanazt értjük alatta) az eredeti ár minössze feléért, ami még a nyáron hirdetett kijelző csere akciónál is kedvezményesebb, kattints ide a részletekért. A javítás nagyjából egy órát vesz igénybe és természetesen erre is 6 hónap garanciát vállalunk.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok