fbpx Skip to content

A Google minden évben közzéteszi a leggyakrabban használt keresési kulcsszavakat és az Apple telefonja idén is első lett a mobilok közt.

A hazai netezőket jó sok minden érdekelte idén, kezdve az önkormányzati választásoktól egészen a csirkemell receptig, így érdemes lehet ránézni, hogy mit is mutat a lista.

Számunkra talán a Telefontípusok kategória a legizgalmasabb, melyből kiderül, hogy az Apple idei okostelefonja mozgatta meg a legtöbb embert:

  1. iPhone 11
  2. Huawei P30
  3. Samsung Galaxy S10
  4. Huawei Mate 20 Pro
  5. Huawei P20 Lite
  6. Huawei P20
  7. Huawei P30 Lite
  8. iPhone 11 Pro
  9. Samsung Galaxy A50
  10. iPhone XR

Persze ha alaposabban megnézzük a listát, észrevehetjük azt is, hogy a top 10 keresett telefonból hármat az Apple gyárt, ami azért nem kis teljesítmény a cupertinói vállalattól.

Emellett az is érdekes, hogy a Huawei pedig öt darabbal mennyiségileg tarolt a mezőnyben, tehát a magyar internetezőket nem igazán hatotta meg a cég esetén felmerült kémkedési ügy, illetve hogy az amerikai kormány 2019 májusi döntése alapján a Google az által az Androidhoz biztosított, beépített alkalmazások egy része sem lesz feltétlenül elérhető a Huawei újabb készülékein.

A Google egy érzelgős videót is készített az idei keresési feltételek mellé:

Ide bökve pedig megnézheted a többi kategóriát is a Google honlapján.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok