Megjelent a tvOS 13.3 – fejlesztések és hibajavítások

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple ma este 7-kor kiadta a tvOS 13.3-as frissítést.

Az új kiadás újdonságairól – szokásához híven – előzetesen most sem árul el semmit a tvOS, de ez többek között hibajavításokat jelent.

Az új verzió biztonsági frissítéseiről itt ír az Apple: About the security content of tvOS 13.3.

Letöltés

A frissítés az Apple TV-n a Beállításokban a Rendszer / Szoftverfrissítés menüpontban érhető el, tehát OTA frissítésként.

A hivatalos tvOS 13.3 buildje 17K449.

A tvOS kizárólag a negyedik generációs (sima és 4K) Apple TV-kre érhető el. Ha már a tvOS 13.2 bétája van fent az Apple TV-nken, és nem jelenik meg a hivatalos verzió, töröljük le a béta profilt, vagy kapcsoljuk ki a béta frissítések opciót a Beállítások, Rendszer, Szoftverfrissítés opció alatt.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések

Linkgyűjtemény

A tvOS 13-ról szóló összes cikkünk megtalálható a tvOS 13 címke alatt.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Nekem úgy tűnik, hogy sokkal gyorsabban reagál kilépésnél egy programból meg navigálás közben. Meg a főképernyőn be tudod most már állítani, hogy a tv appra lépve mi jelenjen meg fent amit ő ajánl vagy amit Te jelöltél meg következőként.

  2. Frissítenem kellett erre a 13.3 verzióra az új Apple TV 4K-t, hogy felajánlja az ingyenes 1 éves Apple TV+ előfizetést. A gyárilag benne lévő 12.4 (úgy emlékszem) verzióval csak a 7 napost ajánlotta fel.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!