iPhone 11 Pro vs. iPhone (2007)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Marques Brownlee, vagyis MKBHD összehasonlította egy YouTube videóban az eredeti iPhone-t a legújabb iPhone 11 Pro-val.

Az összehasonlítás egyáltalán nem megy bele a részletekbe, inkább csak egy kis szórakozás, de ha nincs jobb dolgod, megnézheted, hogy mennyit fejlődött az Apple okostelefonja 12 év alatt.

Nosztalgiával meg lehet bennünk mozgatni valamit. Ezt jól tudja az Apple is, ezért használtak például a 2018-as iPad bemutatóján egy olyan diát, ami hasonlított arra, amit Steve Jobs használt az eredeti bemutatásakor (attól tekintsünk most el, hogy pont a lényege veszett el az eredeti diának):

Ez persze csak egy példa, de ott volt még a „hello again” szlogen használata a 2016-os Touch Bar MacBook Pro-nál (vagy épp az eredeti iMac-nél) és a többi… Ugyanerre a nosztalgiára játszott most MKBHD is, amikor összehasonlította az iPhone 11 Pro-t az eredeti iPhone-nal:

Fel kell azonban tennünk a kérdést, hogy mi értelme van ennek? 2 évvel ezelőtt a legtöbb Apple-közeli tech YouTuber csinált olyan videót, ahol összemérték az eredeti iPhone-t az iPhone X-zel és annak volt is valamennyi értelme, mert az iPhone X volt az első igazán drasztikus változás a telefon kialakításában, ráadásul az eredeti iPhone 10. évfordulóján érkezett.

Most azonban ezzel a videóval csak kattintásokra vadászik MKBHD és ezzel mi is csak segítünk neki.

Benned megmozgatott valamit ez a videó? Érdekesnek találtad?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Kb annyi értelme van, mint amikor a töréstesztnél 50 méterről dobáljàk le a telefonokat, vagy rálőnek 50-es kaliberű fegyverekkel!

  2. De jo volt amikor meg ilyen kis meretu telefonokat gyartottak, nem ezeket a felteglakat :frowning:
    Amugy az egesznek mar nincs semmi varazsa , sokkal jobban orultem regi szep idokben a telefonnak aminek polifolikus csengohanja volt az elotte levo csipogosom utan , mint ahova most halad a vilag ,full full minden de semmi erteke nincs ( anyagi van ) de az a varazsa semmi, egy zokni cserevel er fel egy mostai full extras kutyu vasarlasa amennyi oromet okoz!!!

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!