Íme néhány alkotás, amelyek iPhone 11-gyel készültek (videók)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár hete debütált Selena Gomez legújabb dala és videoklipje, ami egy iPhone 11 Pro-val készült, amiről a 9to5Mac is beszámolt.

Számtalan ismert vagy kevésbé ismert alkotó dönt úgy, hogy iPhone-t használ videóklip készítéshez vagy egyéb felvétel rögzítéséhez.

Vannak, akik kiegészítőkkel tudják tökéletesíteni a felvételeket, de van olyan is, aki minden kiegészítő nélkül, mindössze egy iPhone-nal alkot.

Jonathan Morrison YouTube csatorjánán osztott meg nemrég egy videóklippet, amelyet Terror Jr.-nak készített. Ő külön kiemeli, hogy egy olcsó monopodon és egy iPhone 11 markolaton kívül semmi mást nem használt.

Peter McKinnon profi fotós, videográfus ‘The Mountaints Won’t Remember Me’ címmel osztotta meg videóját csatornáján. Ugyan maga a videó nem iPhone-nal készült, de az abban lévő gyönyörű fotókat iPhone 11-gyel lőtte.

Neked hogy tetszenek ezek?

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!