fbpx Skip to content

A kábel egy igazi fogyóeszköz az okostelefonos környezetben, hiszen a “gyári” változatra csak a panasz van már évek óta, könnyen megnyílik a borítása, könnyen törik és persze hajlamosak vagyunk elhagyni is őket, hacsak nem a házi kedvenc rágja darabokra. Mint minden Apple termék, a gyári kábel se tartozik az olcsóbb kábelek közé, vagyis inkább az ár-érték aránya nem éppen a legjobb, hiszen azért a pénzért akár már egy örök darabot is vásárolhatunk más márkából.

 

Sajnos ott még nem tart a világ bármennyire is szeretnénk, hogy egy kábel minden készülékünkhöz jó legyen, ezt a cél szolgálná az USB-C széleskörű elterjedése, de ennek útjába sokszor pont az Apple áll. A MacBookok és az iPad Pro vonal már ilyen csatlakozóval rendelkezik, de minden más eszköznek be kell érnie a sokáig tökéletesnek hidd Lightning csatlakozással.

Arra gondoltunk, hogy ha már ennyire gyorsan tönkremegy az a kábel, amit a készülékünkhöz kapunk a dobozban, hogy mi lenne, ha csinálnánk egy kábel akciót? 20%-os kedvezmény elég jónak tűnik, nem? Majdnem olyan, mintha nettóban vásárolhatnátok. Mi most a Baseus kábeleibe szerettünk bele, amiből egyből hoztunk is hármat nektek, amelyeket jó szívvel tudunk ajánlani.

Aki az egyszerű, sima műanyag borítású kábelre vágyik, ami persze jobban bírja a strapát, mint a gyári Apple kábel, annak a Baseus Mini Lightning-ot tudjuk ajánlani, de aki jobban bízik a szövet borításúban és már az USB-C világban él, az nem tud mellé lőni a Baseus Cafule USB-C – Lightning kábellel.

Mivel még messze vagyunk attól a jövőtől, hogy tényleg minden eszközünkhöz elég akár egy kábelt hurcibálni, addig be kell érnünk azzal, hogy több kábellel utazunk, vagy akár megvásárolhatjuk a Baseus Braided Mirco-USB / USB-C / Lightning kábelét szövetborítással és 3 különböző kábelvéggel. Nézzetek szét bátran a kínálatunkban.

November 7-ig az Apple kábeleit leszámítva minden kábelre 20%-os kedvezményt biztosítunk, legyen az bármilyen színű, borítású vagy épp csatlakozású. Jól hangzik, nem?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok