fbpx Skip to content

Az iOS 11 egyik újdonsága volt a teljesen megújult App Store, amiben helyet kapott a Ma fül, ahol az Apple rendszeresen összegyűjt néhány hasznos alkalmazást egy történetbe.

Miután elképzelhető, hogy nem nézed minden héten az App Store Ma fülét, úgy döntöttünk, hogy az érdekesebbeket átemeljük ide is. Mai sztorink az Explain Everything alkalmazásról szól.

A gurulós írásvetítők ideje már régen leáldozott. Az interaktív táblákhoz hasonló Explain Everything alkalmazással sokkal hatékonyabb módon mutathatunk be különböző témákat – a tanteremben és máshol egyaránt.

Először egy üres vásznat fogsz látni, amelyre közvetlenül el is kezdhetsz gépelni, de akár rajzolhatsz is rá, vagy importálhatsz bele teljes Keynote-prezentációkat, hangfájlokat, képeket és videókat is. Egy adott weboldal megjelenítéséhez pedig közvetlenül a prezentációdon belül is megnyithatsz egy böngészőt.

Az Explain Everything tökéletes a következő, madarakról szóló prezentációdhoz!

Ha hozzáadtál a vászonhoz mindent, amire szükséged van, az egyes elemeket ide-oda mozgathatod, és jegyzetekkel is elláthatod őket. Nem utolsó sorban pedig még egy kis szórakozásra is lesz lehetőséged: a vászonra a végtelenségig rá tudsz közelíteni, így akár az egyes kérdésekhez kapcsolódó, apró betűs segítségeket, illetve a válaszokat is elrejtheted valahol a projektben, hogy aztán egyszer csak drámai módon felfedd őket.

Ha elkészültél a prezentációddal, megoszthatod azt a kollégáiddal, vagy akár valós időben elő is adhatod azt nekik – minderről felvételt készítve. (Ne aggódj, menni fog!) Így ha esetleg nem mindenki szentel teljes figyelmet az előadásodnak (ami persze teljességgel lehetetlen), később nyugodtan visszanézhetik azt.

[appstore id=”1020339980″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok