fbpx Skip to content

A Yelp frissítette Apple Watch alkalmazását a watchOS 6-hoz, és mostantól már iránytű segítségével is eljuthatunk a kiszemelt éttermeinkhez.

A MacRumors arról is beszámolt, hogy amellett, hogy használhatjuk az integrált iránytűt az Apple Watch Series 5-tel, az app megújult felületet is kapott.

A megújult felület hasonló a Yelp iPhone-os alkalmazásához, könnyedén görgethetünk a különböző éttermek és kávézók között az ajánlóban, az iránytű segítségével – amit a jobb alsó sarokban találunk – pedig gyorsan megtalálhatjuk a kiszemelt vendéglátóhelyet. Az iránytű a kiválasztott étterem irányába mutat, emellett pedig jelzi azt is, hogy hány métert kell megtennünk a célpontig.

Az alkalmazás figyelembe veszi a felhasználó személyes preferenciáit. Fontos tudni, hogy nem találunk benne magyar nyelvet, ezért magyar éttermek sem feltétlenül szerepelnek benne, de egy külföldi nyaralás során is nagyon jól jöhet a helyismeret hiányában egy ilyen iránytűs navigáció.

Az Apple Watch Series 5 az első olyan modell, amely beépített iránytűvel rendelkezik, a Yelp pedig tökéletesen ki is használta ezt a lehetőséget. A Yelp iPhone-ra és Apple Watch-ra is természetesen ingyenes.

Te használtad már az iránytűt a Series 5-ös óráddal?

[appstore id=”284910350″ store=”HU” style=”smallbox”]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok