fbpx Skip to content

Javában zajlanak a Glamour napok, a plázák és az akcióban résztvevő boltok tömve vannak vásárlókkal, a kuponos újságot már csak nehezen lehet beszerezni az újságos bódékban, így mindenki a telefonját nyomkodja a jobbnál jobb akciók reményében. Jó dolog tud lenni egy ilyen akció sorozat, hiszen valóban jobb áron vásárolható meg sok minden, de kérdés, vajon megéri-e egy termékért futni vagy akár verekedni a boltban, ha a vásárlást akár neten is meg tudjuk tenni?

Mi inkább az utóbbira voksolunk, ha már hétvégén úgy is önkormányzati választások lesznek. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy nem bizonyos termékeket adunk olcsóbban, vagy esetleg minden termékre egy százalékos kedvezményt húzunk rá, hanem inkább a házhoz szállítás költségét töröljük el. Jól hangzik, nem?

Az online vásárlás egy elég érdekes dolog. Egyszerre vannak óriási előnyei, de persze nem egy hátránya is. Nyilván kifejezetten kényelmes, hiszen szinte bármit meg tudunk rendelni pár kattintással az ágyunkból is, de persze élőben addig nem látjuk a terméket, míg ki nem szállítják, aztán lehet csak akkor derül ki, hogy mégsem tetszik. Sokszor kényelmesebbnek tűnhet az online vásárlás, mert nem kell elmennünk a boltba a termékért és nem nekünk kell hazacipelnünk sem, azonban előfordulhat, hogy a házhoz szállítás díja olyan magas, hogy már inkább megéri elmenni személyesen a boltba, főleg, ha egy kisebb értékű terméket vásárolunk.

Látjuk, hogy szeretitek az akcióinkat és többen vásároltok, amikor épp fut egy, de lehet páratoknak, akik csak mondjuk egy olcsóbb tokot vásárolnátok, az a 10-15%-os kedvezmény nem annyira éri meg, ha a szállítás 890/1490 Ft, ami a termék árának egészen magas százaléka is lehet. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy az október 10-13. között leadott, minimum 2000 Ft értékű rendeléseknél a szállítás költségét átvállaljuk tőletek.

Nézzetek körül webshopunkban, hiszen remek választékunk van. Tech oldalakon ilyenkor inkább férfiak vásárolnak csajos cuccokat barátnőjüknek, feleségüknek, így jó szívvel tudjuk ajánlani a Spigen Air Fit Apple Watch szíját rózsaszínben. Aki viszont az új iPhone 11-es készülékére keresne egy szép vagy strapabíró tokot, az a Spigen összes tokja között nézzen szét, de amennyiben mondjuk a 10,2″-es iPad 2019 az új készülék a háztartásban, akkor az ESR tokja az, amivel nem lehet hibázni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok