fbpx Skip to content

Mrwhosetheboss a YouTube csatornáján összemérte az új iPhone-okat a legnépszerűbb, nagyméretű akkumulátorral rendelkező androidos telefonokkal.

Ez a gyakorlatban a Huawei Mate 30 Pro-t és a Samsung Galaxy Note 10+-t jelentette. Mielőtt megnéznéd a videót, csak annyit árulok el, hogy a ranglista tetejére és az aljára is egy Apple telefon került.

A teszt során Mrwhosetheboss több népszerű alkalmazást is futtatott a telefonokon, beleértve játékokat, Google Chrome-ot, YouTube-ot és YouTube Music-ot is, hogy a leginkább valós felhasználást tudja megközelíteni.

Az összes telefonon be volt kapcsolva a Wi-Fi, a Bluetooth és maximális fényerőn, 50%-os hangerőn mentek a teljes teszt során.

A kialakult sorrend a telefonok közt:

  1. iPhone 11 Pro Max – 8 óra 32 perc
  2. Huawei Mate 30 Pro – 8 óra 13 perc
  3. iPhone 11 Pro – 6 óra 42 perc
  4. Samsung Galaxy Note 10+ – 6 óra 31 perc
  5. iPhone 11 – 5 óra 2 perc

Tavaly az iPhone XR volt a király az iPhone-ok közt akkumulátor-üzemidő tekintetében, de az Apple idén sok energiát fektetett abba, hogy a Pro modellekbe nagyobb kapacitású akkumulátort tehessen, amit ráadásul sokkal intelligensebben kezel a készülék, és ez jól látszik a végeredményen.

Az iPhone XR utódja, az iPhone 11 most már a legkevésbé bírja jól az iPhone-ok közül, de azért több mint 5 órás, folyamatos használati idejével még mindig nem egy rossz választás.

Az viszont egyértelmű, hogy ha azt akarod, hogy telefonod mindenféleképp kibírja estig, akkor az iPhone 11 Pro Max a legjobb opció.

Téged meglepett, hogy az iPhone 11 Pro Max bírta a legtovább?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok