fbpx Skip to content

Az idei iPhone-ok elölről nézve semmiben se különböznek a tavalyiaktól, azonban mind belül, mind pedig hátul komoly változáson esett át az összes modell. Az új méretű és formájú kamera kitüremkedésnek köszönhetően a korábbi tokok nem passzolnak az új készülékekhez.

Az idei felhozatalban az egyetlen – iPhone-os mércével mérve – baráti árú készülék az iPhone 11, de még ezt sem érdemes “pucéran” hagyni, hiszen egy kijelző csere a készülék árának simán a felébe kerül, de még az üveg hátlap cseréje se egyszerű és olcsó. A csúcs Pro modellekre meg ez hatványosan igaz, hiszen az OLED-kijelző cseréje igazán borsos. Szerencsére nálunk már most készleten van több mint 1000 tok az új készülékekhez.

Idei évben valahogy még a tok gyártók sem nagyon titkolták, hogyan is fognak kinézni az új iPhone-ok, hiszen akár náluk is láthattunk dummy készülékeket, amiket a toktervezéshez használnak. Éppen ezért bőven volt idejük a rajtra elég típust és mennyiséget legyártani és ebből nem kevés már hozzánk is megérkezett, ezekből mazsoláznánk néhányat.

Egyik abszolút kedvenc márkánk a Spigen, a tokjaikra nagyjából az iPhone 5s óta esküszünk, minket még sosem hagytak cserben, ha ilyenben volt az iPhone-unk, nem lett bajuk sosem. Szerencsére a idei rajtra is hatalmas választékkal készültek, így mindenki tud számára megfelelő tokot találni.

Két, nem annyira klasszikussal szeretnénk kezdeni a tokok bemutatását. Az első az Apple Folio tokjára hajazó, kijelzőre is ráhajló, Wallet névre hallgató példány. Természetesen ez egy bőr tok, amiben bankkártyákat is lehet tárolni és még kitámasztóként is funkcionál. Aki szereti az ilyen jellegű tokokat, annak ez egy remek választás lehet, hiszen jóval barátibb az ára, mint az Apple sajátjáénak.

Jó látni, hogy a Spigen idén még jobban ráfeküdt a bőr vonulatra, hiszen az ilyen prémium készülékekhez prémium alapanyagú kiegészítők dukálnak. Négy színváltozatban (fekete, barna, szürke, rózsaszín) kaphatóak a márka egyszerű, letisztult bőr tokjai.

Aki viszont a klasszikusabb Spigen tokokat szereti, annak sem kell sokat keresnie, hiszen a jó öreg Slim Armor, Tough Armor, Ultra Hybrid és társaik továbbra is elérhetőek az új modellekhez alakítva.

Te milyen tokot választasz az új iPhone-odhoz?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.