Töltsd le az iPhone 11 és 11 Pro új háttérképeit!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple prezentációkon mindig tökéletes képeken nézhetjük meg az új eszközöket. A világítás, a megfelelő szögek és persze a szép hardver is hozzájárul a jó promóciós tartalomhoz, de a legtöbbet a háttérkép dobja rajta.

Éppen ezért, amikor az Apple bemutatja az új iPhone-okat, sokaknak jut eszébe először az a gondolat a telefonokat látva, hogy “nekem kell az a háttérkép!”. Nézzük meg, hogy hogyan lehet beszerezni őket!

A 9to5Mac összegyűjtötte az Ispazio, Dylan McDonald és AR70214 rekreációit, amik annyira közel állnak az eredeti hátterekhez, amennyire csak lehet, és jó alternatívák lehetnek, ameddig valaki fel nem tölti a valódi képeket az új iPhone-okról.

Ha meg akarod kaparintani őket, nem kell mást tenned, mint hosszan nyomni egy képre és máris meg fog jelenni a Mentés lehetőség. A letöltött kép pedig a Fotók alkalmazásba kerül, ahol a megosztási panelről a megszokott módon beállíthatod háttérképnek őket.

iPhone X(S)-re optimalizált változatok:

iPhone XR-re és XS Max-re optimalizált változatok:

iPhone 5-nél újabb modellekre optimalizált változatok:

Neked melyik új háttérkép lesz a kedvenced?


Népszerű hozzászólások

  1. Sajnos nekem nem sikerült letöltenem (XS) pedig hosszan böktem a képre,fel sem ajánlotta a mentést.

  2. Tinky says:

    Nem toltheto. (Xs) :confused:

  3. Jadeye says:

    @mezeiattila, @Tinky: köszi, már nézzük, addig esetleg az alkalmazás helyett nyissátok meg Safariban a cikket, úgy mennie kell.

  4. Safariból működik. A felbontás ekkora? Mondjuk kirakva a kijelzőre nem csúnya, csak meglepően kicsi a képek felbontása.
    A “hullámok” közül egyedül a zöldes néz ki valahogy X-en, ami nem lóg bele a notch-ba. Gyanítom nem ti optimalizáltátok az adott készülékekhez, de szerintem nem a legjobban elkészült képek ilyen megfontolásból.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!