fbpx Skip to content

Az iSamurai meghosszabbította az év legnagyobb iPhone szerviz akcióját!

Idén nyáron a fesztiválidényben már több ezer vásárlónknak segített az iSamurai a kijelzőcserében, és úgy döntöttek, hogy folytatják ezt az akciót az őszi időszakban is, amibe ráadásul immár az iPhone X, XR, XS és XS Max is beletartozik!

Összetört a kijelződ? Miért válaszd az iSamurait? Nem érdemes az olcsó kijelzőkkel foglalkozni, mert az általunk szabott árért valóban az eredeti kijelzővel megegyezőt kapsz!

Az iPhone 7-től ráadásul kifejezetten fontos, hogy ne utángyártott kijelző kerüljön a készülékedbe a javítás során, hiszen az Apple folyamatosan tesz ez ellen, és egy-egy szoftverfrissítés után az ilyen kijelzők működése nem garantálható. Emiatt az eredeti kijelző adatait klónozni is kell az új modulba, ami pedig csak eredeti LCD- illetve OLED-panel, valamint IC esetén működik rendesen.

Korábban írtunk arról, hogy mennyire vízállóak az iPhone-ok, erre az iSamurai a szervizelés során is különösképpen odafigyel. A kijelző cseréje esetén az iPhone 6s modelltől felfelé kulcsfontosságú a vízzáró ragasztóréteg pótlása, hogy a készülékünk megőrizze cseppálló tulajdonságát, emiatt is érdemes profi, megbízható szervizbe vinni az iPhone-t.

Szeptember 15-től az iSamurai kiterjesztette az akciót az iPhone X, XR, XS, és XS Max készülékekre is, nézzétek meg az árakat!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok